voytixe-sto-keno-nekros-30chronos-stratiotikos-pige-diakopes-kai-den-gyrise-pote-spiti-sta-mayra-i-kriti-260871
22:28

«Βούτηξε στο κενό»: Νεκρός 30χρονος στρατιωτικός, πήγε διακοπές και δεν γύρισε ποτέ σπίτι, στα μαύρα η Κρήτη

22:28
Ορφέας

Μια σοκαριστική είδηση έρχεται από τα Χανιά, όπου ένας 30χρονος στρατιωτικός από τις Ηνωμένες Πολιτείες βρήκε τραγικό θάνατο νωρίς το πρωί του Σαββάτου.

Ο νεαρός άνδρας, που βρισκόταν στην περιοχή για επιχειρησιακούς λόγους, έπεσε από την ταράτσα ενοικιαζόμενων δωματίων στην Παλιά Πόλη, με τις συνθήκες της πτώσης του να παραμένουν αδιευκρίνιστες.

Advertisement

48χρονος υπάλληλος καθαριότητας έχασε τη ζωή του στη Χαλκιδική

Άμεση κινητοποίηση του ΕΚΑΒ

Η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ ήταν άμεση, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των διασωστών, δεν κατάφεραν να σώσουν τον 30χρονο, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του. Το περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία, ενώ οι αρχές διερευνούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Advertisement

Ασαφή τα αίτια της πτώσης

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η πτώση του στρατιωτικού παραμένουν ασαφείς. Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας, καθώς και το ενδεχόμενο να παραπάτησε λόγω μέθης. Ωστόσο, δεν έχει αποκλειστεί το σενάριο της εμπλοκής άλλου ατόμου, αν και τα πρώτα στοιχεία δεν υποδεικνύουν κάτι τέτοιο.

Advertisement

Η υπόθεση παραμένει υπό διερεύνηση, με τις αρχές να προσπαθούν να ρίξουν φως στα γεγονότα που οδήγησαν στην τραγική αυτή απώλεια.

Advertisement