traymatismos-astynomikon-tora-sto-menidi-toys-patise-kai-toys-egkateleipse-18chronos-choris-adeia-odigisis-293923
11:52

Τραυματισμός αστυνομικών τώρα στο Μενίδι: Τους πάτησε και τους εγκατέλειψε 18χρονος χωρίς άδεια οδήγησης

11:52
Νίκη Μουλά

Ένας νεαρός οδηγός χωρίς δίπλωμα προκάλεσε τροχαίο ατύχημα στο Μενίδι, όπου τραυματίστηκαν ελαφρά δύο αστυνομικοί. Μετά τη σύγκρουση, ο οδηγός εγκατέλειψε τη σκηνή, αλλά τελικά συνελήφθη.

Το χρονικό

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, 21 Αυγούστου 2024, στο Μενίδι. Συγκεκριμένα, γύρω στις 22:30, ένα αυτοκίνητο, οδηγούμενο από έναν 18χρονο χωρίς άδεια οδήγησης, συγκρούστηκε με περιπολικό της Ομάδας ΔΙΑΣ στη διασταύρωση της λεωφόρου Αθηνών και της οδού Μπόσδα. Ο νεαρός οδηγός, μετά τη σύγκρουση, επιχείρησε να διαφύγει αναπτύσσοντας ταχύτητα και εγκαταλείποντας τους τραυματισμένους αστυνομικούς.

Advertisement

Σύλληψη του οδηγού

Μετά την εγκατάλειψη, οι αστυνομικές αρχές ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό του οχήματος. Ο δράστης εντοπίστηκε τελικά στη συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου και Κωνσταντινουπόλεως, όπου και συνελήφθη. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, ο 18χρονος οδηγός δεν είχε άδεια οδήγησης και προσπάθησε να διαφύγει για να αποφύγει τις νομικές συνέπειες των πράξεών του.

Κατάσταση των τραυματιών

Από τη σύγκρουση, οι δύο αστυνομικοί που επέβαιναν στο περιπολικό τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου τους παρασχέθηκαν οι απαραίτητες πρώτες βοήθειες.

Advertisement

Advertisement