tragodia-sto-didymoteicho-nekro-vrefos-4-minon-to-vrike-me-afroys-i-mana-toy-ischyrizetai-oti-to-taise-stis-11-260091
14:57

Τραγωδία στο Διδυμότειχο: Νεκρό βρέφος 4 μηνών, το βρήκε με αφρούς η μάνα του, ισχυρίζεται ότι το τάισε στις 11

14:57
Ορφέας

Σήμερα, Παρασκευή 17 Μαΐου, ένα 4 μηνών βρέφος μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου από τους γονείς του. Η τραγική είδηση συγκλόνισε την τοπική κοινωνία και οδήγησε σε άμεση κινητοποίηση των αρχών.

Advertisement

Τραγικό Συμβάν στο Διδυμότειχο

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η μητέρα του αγοριού ισχυρίστηκε ότι είχε ταΐσει το παιδί τελευταία φορά στις 23:00 το προηγούμενο βράδυ. Το πρωί, βρήκε το βρέφος νεκρό με αφρούς στο στόμα, γεγονός που την οδήγησε να το μεταφέρει άμεσα στο νοσοκομείο.

Η οικογένεια του βρέφους ανήκει στη μουσουλμανική μειονότητα της περιοχής. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε άμεσα και έχει ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου.

Advertisement

Advertisement

Νεκροψία – Νεκροτομή στην Αλεξανδρούπολη

Το βρέφος πρόκειται να μεταφερθεί στην Αλεξανδρούπολη για νεκροψία – νεκροτομή. Η διαδικασία αυτή θα βοηθήσει στη διερεύνηση των αιτίων του θανάτου του παιδιού, παρέχοντας σαφείς απαντήσεις για τις συνθήκες υπό τις οποίες επήλθε το τραγικό συμβάν.

Στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου έχει συγκεντρωθεί πλήθος συγγενών της οικογένειας, εκφράζοντας την συμπαράστασή τους. Η υποστήριξη αυτή είναι κρίσιμη για την οικογένεια, που βιώνει μια από τις πιο δύσκολες στιγμές που μπορεί να ζήσει κανείς.

Advertisement