tragodia-prin-apo-ligo-esvise-stin-asfalto-30chronos-astynomikos-eno-epestrefe-apo-tin-ypiresia-toy-205793
23:39

Τραγωδία πριν από λίγο: «Έσβησε» στην άσφαλτο 30χρονος αστυνομικός ενώ επέστρεφε από την υπηρεσία του

23:39
Εβίτα Γκέκα

Σε ένα συγκλονιστικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (16/8) στον κεντρικό δρόμο Μυτιλήνης-Καλλονής στη Λέσβο, έχασαν τη ζωή τους δύο άνθρωποι.

Advertisement

Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα στη Λέσβο: Χάθηκαν δύο ζωές

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μια μοτοσικλέτα συγκρούστηκε μετωπικά με ένα αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του 30χρονου οδηγού της μοτοσικλέτας, του υπαστυνόμου Γιάννη Ευαγγέλου, ο οποίος επέστρεφε στο σπίτι του μετά από υπηρεσία. Στο αυτοκίνητο επέβαινε μια 94χρονη γυναίκα, η οποία επίσης έχασε τη ζωή της. Ο 55χρονος οδηγός του αυτοκινήτου διακομίστηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Advertisement

Η είδηση του θανάτου του 30χρονου αστυνομικού έχει σκορπίσει θλίψη στην τοπική κοινότητα και στην Ελληνική Αστυνομία. Ο Γιάννης Ευαγγέλου ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του. Επιπλέον σύμφωνα με πληροφορίες του L&O, είχε ανακοινώσει πρόσφατα την πρόθεσή του να παντρευτεί και η τραγική του απώλεια έχει συγκλονίσει την κοινωνία.

Advertisement

Οι ακριβείς αιτίες του τροχαίου δυστυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές. Οι συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε η σύγκρουση παραμένουν αδιευκρίνιστες και οι ανακριτές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, όπως υπερβολική ταχύτητα, κακές καιρικές συνθήκες ή μηχανική βλάβη.

Δείτε το Ρεπορτάζ:

Advertisement