tragiko-telos-nekros-telika-o-42chronos-pateras-poy-xylokopithike-apo-18chrono-portieri-afinei-orfana-4-paidia-293519
13:44

Τραγικό τέλος: Νεκρός τελικά ο 42χρονος πατέρας που ξυλοκοπήθηκε από 18χρονο πορτιέρη, αφήνει ορφανά 4 παιδιά

13:44
Γιώτα Κορώνα

Ο 42χρονος άνδρας, ο οποίος νοσηλευόταν στην Εντατική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, υπέκυψε στα τραύματά του, έπειτα από βαρύ ξυλοδαρμό που υπέστη έξω από κλαμπ στις Φέρες την 15η Αυγούστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το evros-news.gr, ο 42χρονος, πατέρας τεσσάρων παιδιών, είχε διαγνωσθεί κλινικά νεκρός και η ζωή του συντηρείτο αποκλειστικά με μηχανική υποστήριξη. Ο σοβαρός τραυματισμός του προήλθε από επίθεση που δέχθηκε από έναν 18χρονο, ο οποίος είναι γνώστης πολεμικών τεχνών. Η επίθεση πραγματοποιήθηκε έξω από το κλαμπ κατά τη διάρκεια ενός έντονου καβγά. Ο άνδρας έπεσε στο έδαφος χτυπώντας το πίσω μέρος του κεφαλιού του. Παρά τις πολυάριθμες νευροχειρουργικές επεμβάσεις που του έγιναν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, η ιατρική ομάδα εξέφρασε εξαρχής επιφυλάξεις για την πορεία της υγείας του, δεδομένου του κρίσιμου της κατάστασής του.

Advertisement

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο 18χρονος, που είχε συλληφθεί ως βασικός κατηγορούμενος για τον σοβαρό τραυματισμό του θανόντος, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Οι όροι περιλαμβάνουν εγγύηση 1.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, και υποχρέωση παρουσίας στο Αστυνομικό Τμήμα Αλεξανδρούπολης, όπου διαμένει. Ο 18χρονος είχε παραδοθεί στις Αρχές και είχε απολογηθεί για το περιστατικό.

Πως συνέβη το τραγικό περιστατικό:

Το τραγικό γεγονός εκτυλίχθηκε το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου, όταν κατά τη διάρκεια μιας βραδινής διασκέδασης σε νυχτερινό κέντρο, ο 42χρονος πολύτεκνος άνδρας προκάλεσε ακούσια ζημιά. Ειδικότερα, το σπάσιμο ενός ποτηριού προκάλεσε την πτώση γυαλιών που τραυμάτισαν ελαφρά στο πόδι μια νεαρή κοπέλα. Η κοπέλα, αφού ενημέρωσε τον πατέρα της για το συμβάν, ο οποίος βρισκόταν επίσης στο νυχτερινό κέντρο, οδήγησε σε μια έντονη αντιπαράθεση.

Advertisement

Ο πατέρας της κοπέλας ζήτησε εξηγήσεις από τον 42χρονο, γεγονός που οδήγησε σε μια έντονη διαμάχη που μεταφέρθηκε έξω από το νυχτερινό κέντρο, με την παρέμβαση του 18χρονου πορτιέρη. Ο νεαρός πορτιέρης, κατά τη διάρκεια της διαμάχης, επιτέθηκε στον 42χρονο, ρίχνοντάς τον με δύναμη, με αποτέλεσμα ο 42χρονος να πέσει και να χτυπήσει το κεφάλι του στο έδαφος, προκαλώντας του σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Advertisement

Ο τραυματίας διακομίστηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου υποβλήθηκε σε επείγουσες νευροχειρουργικές επεμβάσεις. Παρά τις εντατικές ιατρικές προσπάθειες, οι γιατροί εξέφρασαν από την αρχή επιφυλάξεις για την εξέλιξη της κατάστασής του, η οποία τελικά αποδείχθηκε μη αναστρέψιμη. Μετά από πέντε ημέρες στην Εντατική, ο 42χρονος κατέληξε.

Ο πατέρας της κοπέλας, ο οποίος αρχικά είχε συλληφθεί από την Ασφάλεια με κατηγορία επικίνδυνης σωματικής βλάβης, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους, καθώς η έρευνα δεν αποκάλυψε σύνδεση με τον τραυματισμό του 42χρονου.

Η Αλλαγή στο Κατηγορητήριο:

Η εξέλιξη της υπόθεσης του 18χρονου πορτιέρη, ο οποίος εμπλέκεται στον τραγικό θάνατο του 42χρονου πολύτεκνου άνδρα στις Φέρες του Έβρου, φέρνει σημαντικές αλλαγές στο κατηγορητήριο. Ο νεαρός, ο οποίος κατά τη διάρκεια ενός έντονου καβγά έξω από το νυχτερινό κλαμπ χρησιμοποίησε μια λαβή πολεμικών τεχνών εναντίον του 42χρονου, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι και την τελική του απώλεια, θα βρεθεί τώρα αντιμέτωπος με κατηγορία ανθρωποκτονίας.

Advertisement

Η νέα κατηγορία προκύπτει από τον θάνατο του 42χρονου, ο οποίος, μετά τη χρήση βίας από τον πορτιέρη, τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και υπέκυψε στα τραύματά του. Τώρα, ανακριτής και εισαγγελέας καλούνται να αποφασίσουν αν η ενέργεια του 18χρονου ενέχει πρόθεση, γεγονός που θα μπορούσε να οδηγήσει στην προφυλάκισή του.

Αρχικά, ο 18χρονος κατηγορήθηκε για βαριά σωματική βλάβη με πρόθεση και είχε αφεθεί ελεύθερος υπό περιοριστικούς όρους. Αυτοί περιλάμβαναν την καταβολή εγγύησης ύψους 1.000 ευρώ, την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και την υποχρέωση παρουσίας στο αστυνομικό τμήμα Αλεξανδρούπολης. Αυτές οι αποφάσεις ελήφθησαν λόγω της νεαρής ηλικίας του και του αδιαμφισβήτητου ποινικού του παρελθόντος.

Advertisement