tragiko-aytos-einai-o-20chronos-nayagosostis-poy-pethane-meta-apo-kavga-amp-8211-synelifthisan-2-ellines-gia-ton-thanato-toy-269523
19:21

Τραγικό: Αυτός είναι ο 20χρονος ναυαγοσώστης που πέθανε μετά από καβγά – Συνελήφθησαν 2 Έλληνες για τον θάνατό του

19:21
Ορφέας

Η υπόθεση του τραγικού θανάτου του 20χρονου ναυαγοσώστη με καταγωγή από την Αλβανία, που σημειώθηκε στις Καλύβες Αποκορώνου στα Χανιά, παραμένει στο επίκεντρο των ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Advertisement

Εξελίξεις στην Υπόθεση του Θανάτου του 20χρονου Ναυαγοσώστη

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, από τα πέντε άτομα που είχαν αρχικά προσαχθεί, οι δύο 24χρονοι Έλληνες συνελήφθησαν καθώς θεωρούνται άμεσα εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο που οδήγησε στον θάνατο του νεαρού.

Οι άλλοι τρεις προσαχθέντες, που είναι νεαροί με καταγωγή από τη Ρουμανία, τη Γεωργία και τη Βουλγαρία, δεν βρέθηκαν να έχουν σχέση με το περιστατικό και δεν προέκυψαν στοιχεία που να υποδηλώνουν την εμπλοκή τους στην συμπλοκή.

Advertisement

Το Τραγικό Συμβάν στην Πλατεία των Καλύβων

Η σύλληψη των δύο 24χρονων αφορά τη συμμετοχή τους στην συμπλοκή που προηγήθηκε του θανάτου του νεαρού. Αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για την ακριβή αιτία θανάτου, τα οποία θα είναι καθοριστικά για την οριστική διαμόρφωση των κατηγοριών και την ολοκλήρωση της δικογραφίας που θα υποβληθεί στον εισαγγελέα. Στη δικογραφία θα περιλαμβάνονται και οι λόγοι που οδήγησαν στην συμπλοκή.

Advertisement

Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στην πλατεία των Καλύβων. Κάτοικοι της περιοχής που βρέθηκαν στο σημείο αντέδρασαν άμεσα, προσφέροντας τις πρώτες βοήθειες και εφαρμόζοντας ΚΑΡΠΑ μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο.

Μαρτυρίες για Άγριο Ξυλοδαρμό

Μαρτυρίες από κατοίκους υποδεικνύουν ότι ο νεαρός χτυπήθηκε άγρια από ομάδα άλλων νεαρών και, παρά τις προσπάθειες του να ξεφύγει, κατάφερε να φτάσει μέχρι την πλατεία όπου κατέρρευσε. Ο 20χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να ανακτήσει τις αισθήσεις του και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ακολουθούν Φωτογραφίες από το Σημείο

Advertisement

Τραγωδία σε παραλία: Νεκρός 20χρονος ναυαγοσώστης μετά από καβγά με αλλοδαπούς, τους ξέφυγε και λίγο μετά έπαθε ανακοπή

Ένας 20χρονος ναυαγοσώστης έχασε τη ζωή του, σήμερα, Τρίτη, το απόγευμα, στα Χανιά, μετά τον ξυλοδαρμό του από αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, στην πλατεία Καλυβών, στα Χανιά, ο άτυχος νέος, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν από την Αθήνα, τσακώθηκε με πέντε αλλοδαπούς, οι οποίοι, οι πληροφορίες αναφέρουν πως, έχουν καταγωγή από τη Ρουμανία και εργάζονται σε ξενοδοχείο της περιοχής και τον έδειραν.

Ο 20χρονος ναυαγοσώστης πέθανε από ανακοπή καρδιάς

Advertisement

Μετά τον ξυλοδαρμό, ο αδικοχαμένος νέος κατέρρευσε και άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να τον διακομίσει στο νοσοκομείο Χανίων, καθώς είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς, αλλά, δυστυχώς, όπως επισημαίνει το zarpanews, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν οι Αρχές και έχουν ξεκινήσει έρευνες, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ήδη έχουν γίνει προσαγωγές, οι οποίες δεν αποκλείεται να μετατραπούν σε συλλήψεις.

Αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση, η οποία θα δείξει αν ο 20χρονος φέρει και χτυπήματα στο σώμα του, που ενδεχομένως να οδήγησαν στην ανακοπή.

Αυτός έστειλε τον 36χρονο Θάνο στην εντατική: Αλβανός πυγμάχος ο δράστης του ξυλοδαρμού, τον έπιασαν οι Αρχές

Στις αστυνομικές αρχές παρουσιάστηκε ο 22χρονος πυγμάχος που έστειλε στην εντατική τον 36χρονο στην Ελευσίνα, την προηγούμενη Παρασκευή.

Ο 22χρονος πυγμάχος, με καταγωγή από την Αλβανία, οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα όταν ο 36χρονος, ο οποίος ήταν πεζός και κινδύνεψε από το αυτοκίνητο του πυγμάχου, του έκανε λεκτική παρατήρηση. Ο νεαρός κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και με πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι του 36χρονου Θάνου τον έστειλε στην εντατική, όπου παλεύει για τη ζωή του.

Ο 36χρονος Θάνος Αδάμ βρίσκεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Αττικόν με εκτεταμένα αιματώματα στο κεφάλι.

«Δεν τον αναζητά κανείς, είναι ένα παιδί 22 ετών και δεν είχε καμία πρόθεση να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στην υγεία του, ήταν ένα ατυχές περιστατικό. Είχε προηγηθεί μία λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσά τους νωρίτερα. Δεν υπήρξε καμία εγκατάλειψη. Δεν έπρεπε να απαντήσει στο χτύπημα που δέχτηκε», υποστηρίζει η δικηγόρος του, Βάσω Πανταζή μιλώντας στην εκπομπή T-Life, η οποία είχε το αποκλειστικό θέμα.

Ο πατέρας του μποξέρ είχε μιλώντας στην ίδια εκπομπή, την Τετάρτη 31/5, όπου δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Ο γιος μου πήγε να πάρει ένα φάρμακο από ένα φαρμακείο. Και έγινε αυτό που έγινε τώρα. Κανείς δεν το ήθελε αυτό. (…) Εγώ θέλω το δίκαιο. Να πάρουν τις κάμερες, όπως είναι και αν ο δικός μου φταίει, να τιμωρηθεί. Από ό,τι άκουσα, ο γιος μου μπήκε παράνομα στον μονόδρομο, γιατί στην Ελευσίνα γίνονται έργα, αλλά ο 36χρονος δεν ήταν η Τροχαία. Ποιος ήταν αυτός που του χτύπησε το αμάξι; Εκείνος (ο 36χρονος) πήγε και τον χτύπησε πρώτος, αυτό το ξέρει η οικογένειά του. Από ό,τι μου έχουν πει όλοι, πρώτα χτύπησε αυτός (ο Θάνος) και μετά ο γιος μου του έριξε μία».

Ο αδελφός του Θάνου, μιλώντας στον Alpha, είπε πολύ συγκεκριμένα και ξεκάθαρα:

«Δεν είναι απλά ένα χτύπημα. Είναι από κάποιον επαγγελματία, που έχει γνώσεις σε κάποιες πολεμικές τέχνες ή είναι επαγγελματίας στο αντικείμενο αυτό. Ο άνθρωπος αυτός είναι επικίνδυνος δολοφόνος, που χρησιμοποιεί σε έναν ανίδεο αυτά τα χτυπήματα».

Λίγες ώρες αργότερα, το ρεπορτάζ του zougla.gr ήρθε να επιβεβαιώσει, αυτό που πιθανόν ήξερε η μικρή κοινωνία της Ελευσίνας και είπε ο αδελφός του Θάνου, περί επαγγελματικών χτυπημάτων.

Ο δράστης είναι ένας Αλβανός πυγμάχος, ο οποίος είναι γνωστός στην περιοχή.

Ο κόσμος στην περιοχή της Ελευσίνας έχει ξεσηκωθεί. Στις συζητήσεις που γίνονται σχολιάζεται ότι «σκοτώνουν τους Έλληνες για πλάκα» και η αστυνομία δεν μπορεί να αντιδράσει, λόγω και των τεράστιων ελλείψεων σε προσωπικό στο ΑΤ της Ελευσίνας.