toympa-ola-anatropi-me-tin-17chroni-stin-kriti-den-itan-aytoktonia-amp-8211-amp-8220-ti-moiraia-ekeini-mera-i-nikoleta-amp-8221-263433
22:47

Τούμπα όλα: Ανατροπή με την 17χρονη στην Κρήτη, δεν ήταν αυτοκτονία; – “Τη μοιραία εκείνη μέρα η Νικολέτα…”

22:47
Ορφέας

Αναταραχή έχει προκληθεί στην κοινωνία του Μοχού Κρήτης εξαιτίας της απόφασης του Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου να μην διαβάσει το Ευαγγέλιο κατά την κηδεία της 17χρονης Νικολέτας, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας από τη γέφυρα ΒΟΑΚ στο ύψος της Σταλίδας την Πέμπτη.

Αντιδράσεις από την Οικογένεια και τους Φίλους

Οι συγγενείς και οι φίλοι της οικογένειας περιγράφουν τη στάση του Μητροπολίτη ως σκληρή

Advertisement

.«Θα έπρεπε να γίνει κανονικά η κηδεία γιατί μιλάμε για μια ψυχούλα που πέταξε στους ουρανούς και προφανώς έφυγε βασανισμένη και για ένα παιδί μόλις 17ετών. Έπρεπε ο Μητροπολίτης να σταθεί στο πλευρό των γονιών που ψάχνουν απαντήσεις για το θάνατο του παιδιού τους. Η υπόθεση ερευνάται ακόμα, δεν είναι σίγουρο ότι είναι αυτοκτονία. Κι αν κρύβονται άλλα πράγματα πίσω από το θάνατο του παιδιού; Τι θα πει δεν αλλάζει γνώμη ο Μητροπολίτης και δεν διαβάζει ένα παιδί; Είμαστε θυμωμένοι με αυτή τη στάση του Μητροπολίτη γιατί μιλάμε για μια οικογένεια με πέντε παιδιά, αξιοπρεπέστατη και τους συνέβη αυτό το κακό. Ο δικηγόρος της οικογένειας θα κάνει τις απαιτούμενες κινήσεις, θα ψάξει την υπόθεση και θα τη φτάσει μέχρι το τέλος για να δικαιωθεί και η 17χρονη και οι γονείς της» λέει στο protothema.gr οικογενειακός φίλος της άτυχης Νικολέτας.

Έρευνα για Ενδεχόμενο Bullying

Η οικογένεια της Νικολέτας κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου περιστατικά λεκτικού εκφοβισμού από παιδιά του σχολείου, τα οποία μπορεί να επηρέασαν την ψυχολογία της 17χρονης και να την οδήγησαν στην μοιραία απόφαση. Η αστυνομία, σε συνεργασία με την αρμόδια εισαγγελέα, θα πάρει καταθέσεις για να διερευνηθούν οι καταγγελίες και να δοθούν απαντήσεις στους γονείς, οι οποίοι περιγράφουν τη Νικολέτα ως ένα χαρούμενο παιδί με όνειρα για το μέλλον.

Advertisement

Η οικογένεια της Νικολέτας βασανίζεται από πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Η 17χρονη ονειρευόταν να σπουδάσει στο εξωτερικό και να γίνει κτηνίατρος. Δεν μπορούν να πιστέψουν πως η αγαπημένη τους Νικολέτα, που ετοιμαζόταν να ολοκληρώσει το σχολείο και να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της, έβαλε τέλος στη ζωή της.

Advertisement

Αμφισβήτηση του Σεναρίου της Αυτοκτονίας

Οι κοντινοί της επιμένουν ότι τη μοιραία ημέρα κάτι κακό συνέβη στη Νικολέτα, αποκλείοντας την πιθανότητα της αυτοκτονίας.

Συνεχιζόμενη Έρευνα της Αστυνομίας

Η αστυνομία συνεχίζει να ερευνά την υπόθεση του θανάτου της Νικολέτας, αν και προσανατολίζεται προς το σενάριο της αυτοκτονίας. Πριν από την πτώση της, οδηγοί είχαν καλέσει το 100 αναφέροντας ότι είδαν μια κοπέλα που έμοιαζε έτοιμη να πηδήξει από τη γέφυρα.

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μαθήτρια έφυγε με τα πόδια από το σχολείο της μετά το τέλος της ενδοσχολικής εξέτασης, λίγο πριν πέσει από τη γέφυρα.

Οι συμμαθητές της Νικολέτας, που συνεχίζουν να δίνουν ενδοσχολικές εξετάσεις, βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. Ψυχολόγοι έχουν μεταβεί στο σχολείο για να παρέχουν στήριξη στα παιδιά που την χρειάζονται.

Advertisement