to-paichnidi-sti-thalassa-katelixe-se-tragodia-nekros-6chronos-stin-kriti-to-moiraio-lathos-me-ta-kymata-179207
17:30

Το παιχνίδι στη θάλασσα κατέληξε σε τραγωδία: Νεκρός 6χρονος στην Κρήτη, το μοιραίο λάθος με τα κύματα

17:30
Ορφέας

Η τοπική κοινότητα του Ηρακλείου είναι συντετριμμένη από ένα τραγικό περιστατικό που συνέβη νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου (01/06). Ένα αγόρι ηλικίας μόλις 6-7 ετών πνίγηκε.

Το Τραγικό Περιστατικό στην Άρβη

Σύμφωνα με το creta24.gr, ο μικρός Νικόλας, που ζούσε με τη μητέρα του σε ένα σπίτι λίγα μέτρα από την παραλία, εξέφρασε την επιθυμία του να πάει για κολύμπι. Παρά την άρνηση της μητέρας του, ο μικρός Νικόλας κατάφερε να φύγει από το σπίτι χωρίς να τον αντιληφθεί και κατευθύνθηκε προς την παραλία.

Advertisement

Λίγα λεπτά αργότερα, ο μικρός Νικόλας ανασύρθηκε από το νερό χωρίς τις αισθήσεις του. Κάτοικος της περιοχής είδε το παιδί να επιπλέει και αμέσως ειδοποίησε τις αρχές. Η κλήση στο ΕΚΑΒ έγινε στις 13:30, με την αναφορά ότι ένα αγοράκι βρέθηκε μπρούμυτα στο νερό.

Προσπάθειες Ανάνηψης

Κάτοικοι και περαστικοί έσπευσαν στο σημείο και με τη βοήθεια απινιδωτή και γιατρού προσπάθησαν να σώσουν το παιδί. Παρά τις επίμονες προσπάθειες, ο μικρός Νικόλας δεν τα κατάφερε. Ένα ασθενοφόρο έφτασε γρήγορα και το παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βιάννου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Advertisement

Φωτογραφία από το Σημείο

Advertisement