to-chroniko-mias-tragodias-etsi-pethane-to-2chrono-koritsaki-sta-chania-tin-ora-poy-etroge-amp-8211-i-kinisi-poy-to-skotose-316222
16:28

Το χρονικό μιας τραγωδίας: Έτσι πέθανε το 2χρονο κοριτσάκι στα Χανιά την ώρα που έτρωγε – Η κίνηση που το σκότωσε

16:28
Εβίτα

Η Κρήτη παραμένει συγκλονισμένη από την τραγική απώλεια ενός δίχρονου κοριτσιού, που έχασε τη ζωή του από πνιγμό κατά τη διάρκεια ενός οικογενειακού γεύματος στα Χανιά. Το δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, 26 Οκτωβρίου 2024, όταν το παιδάκι πνίγηκε προσπαθώντας να καταπιεί ένα μεγάλο κομμάτι τροφής.

Η μητέρα του, αντιλαμβανόμενη την κρίσιμη κατάσταση, κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ, το οποίο έσπευσε στο σημείο και κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια να επαναφέρει το παιδί.

Advertisement

Πνιγμός 2χρόνου παιδιού στην Κρήτη: Οι υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε επειγόντως στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου συγκεντρώθηκε μια ομάδα γιατρών -παιδίατροι, καρδιολόγοι, ειδικοί ΩΡΛ και προσωπικό του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών- και κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να το σώσει.

Δυστυχώς, παρά την εντατική φροντίδα που του παρείχαν, το κοριτσάκι δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και κατέληξε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα.

Advertisement

Ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων, Γιώργος Μπέας, επεσήμανε τη μεγάλη προσπάθεια των διασωστών και των γιατρών, τονίζοντας ότι όλοι έκαναν το μέγιστο δυνατό για να αποφύγουν την τραγωδία, όπως αναφέρει το cretalive.gr.

Advertisement