thyma-trochaioy-me-egkataleipsi-proin-diagonizomenos-toy-gntm-amp-8211-ektinachthike-stis-mpares-tis-leoforoy-poseidonos-296200
15:42

Θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη πρώην διαγωνιζόμενος του GNTM – Εκτινάχθηκε στις μπάρες της λεωφόρου Ποσειδώνος

15:42
Γιώτα Κορώνα

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη έλαβε χώρα χθες στην παραλιακή λεωφόρο, όπου τραυματίστηκε ο πρώην διαγωνιζόμενος του Greece’s Next Top Model, Τάκης Χήρας.

Ο νεαρός, οδηγώντας τη μηχανή του στη λεωφόρο Ποσειδώνος με κατεύθυνση προς το Σούνιο και έχοντας έναν φίλο του ως συνεπιβάτη, συγκρούστηκε με ένα ΙΧ αυτοκίνητο. Μετά τη σύγκρουση, ο οδηγός του αυτοκινήτου εγκατέλειψε το σημείο, αφήνοντας τους τραυματίες πίσω του.

Advertisement

Ο Τάκης Χήρας εκτινάχθηκε στις προστατευτικές μπάρες της λεωφόρου, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά τραύματα σε όλο του το σώμα, ενώ ο φίλος του κατάφερε να σωθεί πηδώντας στο οδόστρωμα πριν την πρόσκρουση.

Ο Τάκης Χήρας, μιλώντας στο protothema.gr, περιέγραψε τις δραματικές στιγμές του ατυχήματος, αποκαλύπτοντας ότι ο οδηγός του ΙΧ οχήματος κινούνταν με εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα όταν συγκρούστηκε μαζί τους. Μετά την πρόσκρουση, ο ασυνείδητος οδηγός εξαφανίστηκε αμέσως από το σημείο, χωρίς καν να σταματήσει για να διαπιστώσει την κατάσταση των εμπλεκομένων ή να προσφέρει βοήθεια.

Advertisement

«Με έκλεισε ένας στα Λιμανάκια, στην πρώτη στροφή. Εγώ ήμουν με το μηχανάκι με ένα φίλο μου, αυτός μπήκε στη λωρίδα μας, μας έκλεισε στη στροφή και μας πέταξε στις μπαριέρες. Εγώ πήγαινα με 60 χιλιόμετρα και αυτός έκανε τον Σουμάχερ. Ένα μαύρο ΙΧ οδηγούσε και ήμασταν δίπλα-δίπλα στο φανάρι της Βουλιαγμένης. Αυτή η κάμερα πρέπει να τον έχει καταγράψει.

Advertisement

Δεν σταμάτησε καν να μας δει. Δύο παιδιά με ένα μηχανάκι μας είδαν και σταμάτησαν. Τώρα είμαι με νάρθηκα στο χέρι και καμένος. Πως ζω δεν ξέρω. Ο φίλος μου πρόλαβε και πήδηξε και δόξα τω Θεώ έχει χτυπήσει μόνο το γόνατό του», περιγράφει ο τραυματίας αναβάτης της μηχανής.

Δείτε φωτογραφίες με τον τραυματισμό του πρώην παίκτη του GNTM:

Advertisement