Advertisement
NEWS

Θρήνος ξανά στις Ένοπλες Δυνάμεις: Νεκρός ξαφνικά 42χρονος επιλοχίας μέσα στο σπίτι του

14:52
Εβίτα

Ένας 42χρονος ΕΠΟΠ Επιλοχίας του Στρατού Ξηράς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, προκαλώντας βαθιά θλίψη στις Ένοπλες Δυνάμεις. Ο άτυχος στρατιωτικός, ο οποίος υπηρετούσε στην Κω, βύθισε σε πένθος την κοινότητα, καθώς ο απρόσμενος θάνατός του συγκλόνισε τους συναδέλφους του και τους κατοίκους του νησιού.

Η αιφνίδια αδιαθεσία και οι άκαρπες προσπάθειες των γιατρών

Ο εκλιπών, στέλεχος του Μηχανικού που υπηρετούσε στο 80 ΤΜΧΕΘ, διέμενε στο Λιμνοπότι της Κω. Κατά τη διάρκεια που βρισκόταν στο σπίτι του, αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία. Αμέσως ζήτησε βοήθεια από έναν γείτονά του, επίσης στρατιωτικό, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα. Ταυτόχρονα, ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ για επείγουσα ιατρική επέμβαση.

Advertisement

Παρά την άμεση μεταφορά του στο νοσοκομείο της Κω και τις επίμονες προσπάθειες των γιατρών, ο 42χρονος υπαξιωματικός δεν κατάφερε να επιβιώσει. Η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί σοβαρά και δυστυχώς κατέληξε λίγη ώρα αργότερα, αφήνοντας τους συναδέλφους και την οικογένειά του συντετριμμένους.

Η σορός του μεταφέρθηκε στη Ρόδο την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, όπου θα πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή. Τα αποτελέσματα αναμένονται με ενδιαφέρον, καθώς θα ρίξουν φως στα αίτια που οδήγησαν στον αιφνίδιο θάνατό του.

Advertisement

Advertisement

Το τελευταίο αντίο στη γενέτειρα του

Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών, η σορός του επιλοχία θα μεταφερθεί στα Γιαννιτσά, όπου γεννήθηκε, για να τελεστεί η κηδεία του. Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι θα συγκεντρωθούν για να τον αποχαιρετήσουν και να τιμήσουν τη μνήμη του.

Θερμά συλλυπητήρια εκφράζονται προς την οικογένειά του, η οποία βιώνει τη βαριά απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου.

Advertisement
TAGS:
Advertisement