thrinos-gi-ayto-to-palikari-ola-ta-trikala-etoimazoyn-tin-kideia-toy-26chronoy-psisti-poy-pethane-stin-taverna-poy-doyleye-275314
19:59

Θρήνος γι αυτό το παλικάρι: Όλα τα Τρίκαλα ετοιμάζουν την κηδεία του 26χρονου ψήστη που πέθανε στην ταβέρνα που δούλευε

19:59
Ορφέας

Η κοινότητα των Τρικάλων θρηνεί τον ξαφνικό θάνατο του 26χρονου Γιώργου Τσιγάρα από το Βαλτινό, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 1η Αυγούστου.

Ανακοπή Καρδιάς στην Εργασία

Ο νεαρός Γιώργος έπαθε ανακοπή καρδιάς ενώ εργαζόταν ως ψήστης σε ταβέρνα. Παρά την άμεση επέμβαση του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ και τις προσπάθειες των γιατρών στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, δεν κατέστη δυνατό να σωθεί.

Advertisement

Νεαρός Πατέρας και Αθλητής

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Γιώργος είχε πρόσφατα δημιουργήσει οικογένεια και είχε αποκτήσει μία κορούλα. Ήταν επίσης αθλητής και έπαιζε ποδόσφαιρο στην τοπική ομάδα, Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου.

Advertisement

Θρήνος και Αντίο από τους Φίλους του

Οι φίλοι του αποχαιρετούν τον Γιώργο με συγκινητικές αναρτήσεις στη σελίδα του στο Facebook, εκφράζοντας τον ανείπωτο πόνο και την θλίψη τους για τον απροσδόκητο χαμό του.

Advertisement

Τελευταίο Αντίο

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 3 Αυγούστου 2024, στις 11 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Βαλτινού Τρικάλων, όπου οικογένεια, φίλοι και συγχωριανοί θα του πουν το τελευταίο αντίο.

Ο ξαφνικός θάνατος του Γιώργου Τσιγάρα αφήνει ένα μεγάλο κενό στην τοπική κοινωνία, η οποία θρηνεί την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, πατέρα και αθλητή.

Advertisement