Advertisement
NEWS

Συντετριμμένοι οι τηλεθεατές: Τέλος για πάντα ο Νίκος Μάνεσης από τα δελτία ειδήσεων, ανακοίνωσε τα δυσάρεστα

23:35
Γιώτα Κορώνα

Την Κυριακή 7 Ιουλίου, ο Νίκος Μάνεσης παρουσίασε το τελευταίο του δελτίο ειδήσεων, κλείνοντας έτσι έναν κύκλο πάνω από 10 χρόνια στο συγκεκριμένο πλατό. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής, που έχει συνδέσει το όνομά του με την ενημέρωση και την αντικειμενική παρουσίαση των γεγονότων, ανακοίνωσε το γεγονός κατά τη διάρκεια της εκπομπής του το Σάββατο 6 Ιουλίου.

Advertisement

Με αυτή την αποκάλυψη, ο Μάνεσης αποχαιρέτησε το κοινό του, αφήνοντας μια σημαντική παρακαταθήκη στον τομέα της δημοσιογραφίας και της παρουσίασης ειδήσεων. Η πολυετής του παρουσία στο πλατό έχει διαμορφώσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση του τηλεοπτικού κοινού, που τον ακολούθησε πιστά όλα αυτά τα χρόνια.

«Εδώ στο στούντιο θα είμαστε του χρόνου, αλλά δεν θα κάνουμε όλες τις δουλειές τις οποίες κάναμε. Εγώ αποφάσισα να τελειώσω από το δελτίο ειδήσεων, γιατί κουράστηκα. Άρα, συνεχίζουμε σε αυτή εδώ την εκπομπή. Μόνο εκπομπή του χρόνου και πολύ είναι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μάνεσης.

Advertisement

«Για όλους εσάς ευχόμαστε καλές διακοπές, είναι η τελευταία εκπομπή σήμερα. Για μένα είναι και σημαντικότερη ημέρα γιατί το βράδυ, μετά από εδώ, θα πάω να προετοιμαστώ για να παρουσιάσω και το τελευταίο δελτίο ειδήσεων».

Advertisement

«Σταματάω τα δελτία, κουράστηκα, αυτή είναι η ευκολότερη δικαιολογία και συνεχίζουμε από Σεπτέμβρη αυτή τη γνώριμη εκπομπή».

Το Τελευταίο Δελτίο Ειδήσεων

Απόψε, στις 7 Ιουλίου στις 19:00, ο Νίκος Μάνεσης παρουσίασε το τελευταίο του δελτίο ειδήσεων στον Alpha, ολοκληρώνοντας μια μακρά και επιτυχημένη πορεία στον τομέα της δημοσιογραφίας και της τηλεοπτικής ενημέρωσης. Με τη χαρακτηριστική του παρουσία και το διακριτικό του στυλ, ο Μάνεσης έκανε την τελική του αποφώνηση, κλείνοντας ένα σημαντικό κεφάλαιο στην επαγγελματική του ζωή.

Advertisement

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας του εκπομπής, ο Μάνεσης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς το κοινό, τους συνεργάτες του και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία του δελτίου ειδήσεων του Alpha. Ανέφερε πως η εμπειρία του στον σταθμό υπήρξε καθοριστική για την επαγγελματική του εξέλιξη και τόνισε τη σημασία της αντικειμενικότητας και της ακεραιότητας στη δημοσιογραφία.

Αποχαιρετώντας τους τηλεθεατές, ο Μάνεσης δήλωσε συγκινημένος και ευγνώμων για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που του έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια. Το τέλος της συνεργασίας του με τον Alpha σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας φάσης στη ζωή του, αφήνοντας πίσω του μια σημαντική παρακαταθήκη στον χώρο της ενημέρωσης και της τηλεοπτικής δημοσιογραφίας.

«Εδώ, κυρίες και κύριοι, το δελτίο μας ολοκληρώθηκε. Βεβαίως μπορείτε να δείτε το δελτίο ειδήσεων και να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο site του σταθμού».

«Ακολουθεί η πρόγνωση του καιρού. Από όλους εμάς, εδώ στον Alpha, καλό σας βράδυ» κατέληξε ο Νίκος Μάνεσης.

Advertisement

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

Χαμός στο πλατό του Alpha: «Θα σε κάνω εγώ φαλακρή Μενεγάκη», φώναζε ο Νίκος Μάνεσης – «Πάγωσαν» οι τηλεθεατές

Μια εντελώς διαφορετική έναρξη έκανε σήμερα ο Νίκος Μάνεσης για τους τηλεθεατές της εκπομπής του και όπως είδαμε φάνηκε να το απολαμβάνουν όλοι.

Νίκος Μάνεσης: Έκανε…ντίσκο το πλατό της εκπομπής του

Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε τη μεγάλη ανακάλυψη που έκαναν ο ίδιος και οι συνεργάτες του μετά από τόσο καιρό στο ίδιο πλατό: Πιο αναλυτικά…ανακάλυψαν ότι η βάση του τραπεζιού αλλάζει χρώμα, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Νίκος Μάνεσης: «Θα σε κάνω φαλακρή Μενεγάκη»

Μπαίνοντας σε mood ντίσκο, ο Νίκος Μάνεσης ζήτησε να ακουστεί το τραγούδι Stayin’ Alive των Bee Gees. Στενός συνεργάτης της εκπομπής, που βρίσκεται πίσω από τις κάμερες, μπήκε στο πλατό και άρχισε τον ξέφρενο χορό.

«Θα σε κάνω φαλακρή Μενεγάκη», είπε ο παρουσιαστής στον συνεργάτη του, κάνοντας τους πάντες να γελάσουν.

TAGS:
Advertisement