synagermos-tora-se-katastasi-ektaktis-anagkis-megali-poli-tis-elladas-amp-8211-ti-echei-symvei-295571
20:18

Συναγερμός τώρα: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μεγάλη πόλη της Ελλάδας – Τι έχει συμβεί

20:18
Ορφέας

Η περιοχή των Τρικάλων βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο έλεος της κακοκαιρίας, με σφοδρές καταιγίδες και έντονη χαλαζόπτωση να πλήττουν την πόλη. Οι μετεωρολογικές προβλέψεις επιβεβαιώθηκαν, με τα φαινόμενα να εντείνονται δραματικά τις τελευταίες ώρες.

Ενεργοποίηση του 112 για Προειδοποίηση των Κατοίκων

Λίγο πριν τις 6 το απόγευμα, η Πολιτική Προστασία έθεσε σε λειτουργία το σύστημα ειδοποίησης έκτακτης ανάγκης 112, στέλνοντας προειδοποιητικό μήνυμα στους κατοίκους των Τρικάλων. Στο μήνυμα αυτό, οι πολίτες καλούνται να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους για λόγους ασφαλείας.

Advertisement

Λεπτομέρειες του Μηνύματος

Συγκεκριμένα, το μήνυμα από το 112 ανέφερε: “Λόγω έντονης χαλαζόπτωσης στην περιοχή του δήμου Τρικκαίων, περιορίστε τις μετακινήσεις στην περιοχή”. Οι αρχές παραμένουν σε επιφυλακή, ενώ οι πολίτες καλούνται να ακολουθήσουν τις οδηγίες για την αποφυγή ατυχημάτων και άλλων επικίνδυνων καταστάσεων.

Advertisement

Η κατάσταση παρακολουθείται στενά και οι αρμόδιες υπηρεσίες είναι σε ετοιμότητα να παρέμβουν όπου χρειαστεί. Οι κάτοικοι καλούνται να παραμείνουν προσεκτικοί και να περιορίσουν τις εξωτερικές δραστηριότητες όσο τα φαινόμενα βρίσκονται σε εξέλιξη.