Advertisement
NEWS

Σoκ στην Λάρισα: 26χρονος “έλιωσε” με το αυτοκίνητό του 62χρονο, επειδή του “έκλεψε” την νεαρή σύντροφο του

17:47
Γιώτα Κορώνα

Από το απόγευμα της Δευτέρας 14 Οκτωβρίου 2024, οι κάτοικοι ενός μικρού χωριού στη Θεσσαλία, Αμυγδαλέα Λάρισας, προσπαθούν να διαχειριστούν ένα σοκαριστικό περιστατικό, που άφησε έναν άνδρα να δίνει μάχη για τη ζωή του στο νοσοκομείο.

Σοκάρει η Υπόθεση Ερωτικής Αντιζηλίας στη Θεσσαλία

Αρχικά, το συμβάν καταγράφηκε από τις αστυνομικές αρχές ως τροχαίο ατύχημα με παράσυρση και εγκατάλειψη. Ωστόσο, η υπόθεση πήρε δραματική τροπή όταν ο 26χρονος δράστης τηλεφώνησε στην αστυνομία για να παραδοθεί και αποκάλυψε ότι είχε σκοπό να σκοτώσει τον 62χρονο άνδρα.

Advertisement

Κατά τη διάρκεια της μεταγωγής του στο Αστυνομικό Τμήμα του Κιλελέρ, ο 26χρονος ισχυρίστηκε ότι προκάλεσε σκόπιμα το περιστατικό για λόγους ερωτικής αντιζηλίας. Όπως ανέφερε, η πρώην σύντροφός του είχε συνάψει σχέση με το θύμα, γεγονός που τον ώθησε σε αυτή την αποτρόπαια πράξη.

«Είχε γυρισμένη την πλάτη και δεν έβλεπε το αυτοκίνητο που πήγαινε πάνω του. Είχε ανάψει φωτιά έξω από το σπίτι του, στο πεζοδρόμιο για να ψήσει και πέρασε ο 26χρονος, τον πήρε σβάρνα με το αυτοκίνητο και τον τίναξε πολύ μακριά. Σταμάτησε όταν το αυτοκίνητο του δράστη έπεσε πάνω στο αμάξι του θύματος που ήταν παρκαρισμένο», δήλωσε κάτοικος της περιοχής που γνωρίζει το θύμα.

Advertisement

Βίαιη Επίθεση με Όχημα και Άγριο Ξυλοδαρμό Αφήνει το Θύμα σε Κρίσιμη Κατάσταση

Σύμφωνα με μαρτυρίες από κατοίκους της περιοχής, το θύμα βρισκόταν έξω από το σπίτι του, ψήνοντας στη φωτιά που είχε ανάψει στο πεζοδρόμιο, όταν ο δράστης πέρασε με το αυτοκίνητο και τον χτύπησε με δύναμη, τινάζοντάς τον μακριά. Το όχημα του δράστη σταμάτησε όταν προσέκρουσε στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο του θύματος. Οι περιγραφές αναφέρουν ότι ο 26χρονος δεν σταμάτησε εκεί, αλλά έκανε όπισθεν για να χτυπήσει ξανά το θύμα και, αφού το άφησε αναίσθητο, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και το κλωτσούσε με μανία.

Advertisement

Το θύμα, βαριά τραυματισμένο, αφέθηκε αβοήθητο μέσα σε μια λίμνη αίματος, μέχρι που έφτασε το ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. «Αφού τον έσυρε με το αμάξι, ξαναέκανε πίσω και τον ξαναχτύπησε. Όταν το θύμα ήταν αναίσθητο, κατέβηκε ο 26χρονος και τον κλωτσούσε με μανία μέχρι που αποφάσισε να φύγει. Τον άφησε αβοήθητο μέσα στα αίματα. Όλος ο δρόμος είχε παντού αίματα».

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η κατάσταση της υγείας του είναι εξαιρετικά κρίσιμη, καθώς νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, σπασμένα πλευρά και τραυματισμούς στους γοφούς.

«Στη συνέχεια ήρθε το ασθενοφόρο, το θύμα ήταν αναίσθητο και τον πήγανε στο νοσοκομείο. Αυτή τη στιγμή είναι πολύ δύσκολα τον έχουν στην εντατική. Η κατάσταση του είναι κρίσιμη, έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, σπασμένα πλευρά και γοφούς, τον έχει σακατέψει».

Advertisement

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

Φρίκη στη Λάρισα: Νεκρή 25χρονη στις 4 το ξημέρωμα μέσα σε εκκοκιστήριο – Εγκλωβίστηκε σε μηχάνημα και πέθανε

 

Ένα πολύ σοβαρό και παράλληλα τραγικό περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα, όταν μια κοπέλα 25 χρονών είχε εργατικό ατύχημα κι έχασε τη ζωή της σκορπίζοντας θλίψη και πόνο.

Συγκεκριμένα λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα και κοντά στο χωριό Πρόδρομος μια κοπέλα ηλικίας 25 χρονών έχασε τη ζωή της με τραγικό τρόπο, καθώς είχε εργατικό ατύχημα.

Θλίψη: 25χρονη έφυγε από τη ζωή – Το χρονικό της τραγωδίας

Μια τραγωδία σημειώθηκε στη Λάρισα, καθώς μια νεαρή γυναίκα έχασε τη ζωή της σε ένα φρικτό εργατικό ατύχημα σε εκκοκκιστήριο, αφήνοντας πίσω της θλίψη και πόνο. Το περιστατικό συνέβη κοντά στο χωριό Πρόδρομος, ανάμεσα στη Λάρισα και τον Βόλο, συγκλονίζοντας την τοπική κοινωνία.

Advertisement

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ατύχημα έλαβε χώρα νωρίς τα ξημερώματα, όταν η 25χρονη γυναίκα βρέθηκε παγιδευμένη σε ένα μηχάνημα του εκκοκκιστηρίου λίγο πριν τις 4:00. Η κατάσταση ήταν κρίσιμη και απαιτήθηκε άμεση επέμβαση από τις τοπικές αρχές. Συγκεκριμένα, έξι οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας με δώδεκα άνδρες κινητοποιήθηκαν για τον απεγκλωβισμό της.

Μάχη να σωθεί η νεαρή κοπέλα

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών, η κατάσταση ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) ανταποκρίθηκε άμεσα και η γυναίκα μεταφέρθηκε στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας αμέσως μετά τον απεγκλωβισμό της. Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες, ήταν αργά, και η 25χρονη δεν κατάφερε να επιβιώσει.

Οι αρχές συνεχίζουν να ερευνούν τις συνθήκες του ατυχήματος, καθώς αναμένεται να ριχθεί φως στις ακριβείς αιτίες που οδήγησαν στο μοιραίο γεγονός.

Τραγικό θάνατο σε εργατικό δυστύχημα βρήκε ξημερώματα της Δευτέρας (07.10.24) μία 25χρονη σε εκκοκκιστήριο, κοντά στο χωριό Γλαύκη της Λάρισας.

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν από τις 04:00 τα ξημερώματα, με πληροφορίες του onlarissa να αναφέρουν πως η άτυχη γυναίκα φέρεται να εγκλωβίστηκε σε μηχάνημα κατά τη διάρκεια εργασιών στο εκκοκκιστήριο που βρίσκεται μεταξύ Λάρισας και Βόλου.

Για τον απεγκλωβισμό της γυναίκας, η οποία εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της, επιχείρησαν 10 αξιωματικοί της Πυροσβεστικής με τρία οχήματα.

Η 25χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Για τα αίτια του εργατικού δυστυχήματος διενεργείται προανάκριση.

TAGS:
Advertisement