sikothike-apo-tin-karekla-kai-amp-8230-skotothike-sok-stoys-delfoys-63chronos-epese-apo-to-mpalkoni-mprosta-sti-gynaika-toy-278662
15:05

Σηκώθηκε από την καρέκλα και… σκοτώθηκε: Σοκ στους Δελφούς, 63χρονος έπεσε από το μπαλκόνι μπροστά στη γυναίκα του

15:05
Εβίτα Γκέκα

Τραγωδία σημειώθηκε στους Δελφούς με τον θάνατο ενός 63χρονου άνδρα. Ο άνδρας σκοτώθηκε πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του. Την τραγική αυτή σκηνή είδε με τα μάτια της η γυναίκα του, που βρισκόταν παρούσα τη στιγμή του συμβάντος.

Το τραγικό συμβάν και η ερεύνα της αστυνομίας

Μια τραγική στιγμή ήταν αρκετή για να οδηγήσει στο θάνατο έναν 63χρονο άνδρα, αφήνοντας την κοινότητα των Δελφών αναστατωμένη. Το περιστατικό συνέβη σε ένα χωριό του δήμου, όταν το θύμα έπεσε από μικρό ύψος και βρήκε ακαριαίο θάνατο. Παρά την άμεση μεταφορά του στο νοσοκομείο, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν ήδη νεκρός. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, πρόκειται για δυστύχημα, καθώς έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Η αστυνομική αυτοψία δεν βρήκε στοιχεία που να υποδεικνύουν αυτοκτονία.

Advertisement

Ο 63χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του το πρωί της Δευτέρας (08-07-2024) στο σπίτι του, μπροστά στα μάτια της συζύγου του. Ο άτυχος άνδρας είχε μόλις σηκωθεί από την καρέκλα στη βεράντα του σπιτιού τους, που βρίσκεται σε χωριό της Δημοτικής Ενότητας Γραβιάς του Δήμου Δελφών, όταν ένιωσε ζαλάδα και έπεσε από μικρό ύψος στο έδαφος.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ασθενοφόρο έφτασε άμεσα και μετέφερε τον 63χρονο στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Advertisement

Ο Αστυνομικός Σταθμός Γραβιάς που έχει αναλάβει την προανάκριση, διέταξε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας.

Advertisement