se-katastasi-sok-oi-loyomenoi-stin-paralia-47chronos-iereas-epathe-emfragma-eno-ekane-mpanio-me-ta-paidia-toy-280090
17:35

Σε κατάσταση σοκ οι λουόμενοι στην παραλία: 47χρονος ιερέας έπαθε έμφραγμα ενώ έκανε μπάνιο με τα παιδιά του

17:35
Ορφέας

Ένας 47χρονος ιερέας υπέστη καρδιακή προσβολή ενώ τα παιδιά του έπαιζαν αμέριμνα στη θάλασσα στον Άλιμο, προκαλώντας τεράστια αναστάτωση στην περιοχή. Σύμφωνα με το “Εκκλησία online”, περίπου στις 9 το πρωί του Σαββάτου 13 Ιουλίου, ο ιερέας αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και πόνους στο στήθος ενώ τα δύο ανήλικα παιδιά του έπαιζαν στο νερό.

Παρέμβαση Λουόμενων και Μεταφορά στο Νοσοκομείο

Advertisement

Οι λουόμενοι που βρίσκονταν κοντά του παρατήρησαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και κάλεσαν ασθενοφόρο, ειδοποιώντας παράλληλα και τη μητέρα των παιδιών μετά από υπόδειξη του ιερέα. Ο ιερέας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί ελαφρύ έμφραγμα. Στους θεράποντες ιατρούς ανέφερε ότι έχει ιστορικό καρδιακών προβλημάτων.

Έκανε βουτιά και δεν ξαναβγήκε ποτέ: Νεκρός ο 20χρονος κολυμβητής που τον έψαχναν στην Κεφαλονιά, σε σοκ η μάνα του

Κεφαλονιά: Νεκρός ο 20χρονος κολυμβητής που ήταν αγνοούμενος.

Advertisement

Τα ίχνη του 20χρονου Benjamin χάθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 11 Ιουλίου 2024, ενώ το σκάφος του ήταν αγκυροβολημένο στον Όρμο της Σάμης.

Advertisement

Η μητέρα του αγνοούμενου, μέσω social media, εξέφρασε την απόγνωσή της: «Ο γιος μου χάθηκε λίγο βόρεια της Σάμης. Παρακαλώ βοηθήστε μας να τον βρούμε. Ξέρω ότι η ακτοφυλακή κάνει έρευνα. Όσο περισσότεροι άνθρωποι βοηθούν, τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να τον βρουν. Παρακαλώ βοηθήστε μας να βρούμε τον Benjamin», έγραψε, κάνοντας έκκληση για βοήθεια από το κοινό.

Ο 20χρονος κολυμβητής από τη Νότια Αφρική, εντοπίστηκε νεκρός λίγο πριν τις 11:00 το πρωί, από δύτη που έπαιρνε μέρος στις έρευνες για τον εντοπισμό του. Η σορός του νεαρού ήταν στη θαλάσσια περιοχή του Όρμου Σάμης ανατολικά από την Κεφαλονιά. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο 20χρονος εργαζόταν σε σκάφος. Χθες το απόγευμα (11-07-2024) έκανε βουτιά στη θάλασσα της περιοχής και έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν.

Advertisement

Πήγε να κάνει κατάδυση, ήταν χαρούμενος και φορούσε ένα σορτς μαγιό. Του άρεσε να εξερευνά άγνωστα μέρη και θάλασσες. Ίσως να χτύπησε σε κάποιο βράχο, όπως πιθανολογούν οι Αρχές. Δεν είπε σε κανέναν ότι θα βγει στην ακτή. Τελευταία φορά εθεάθη στο νερό, λίγο πριν χαθούν τα ίχνη του.