ragdaies-exelixeis-me-to-thriler-sti-nea-smyrni-etsi-ton-vrike-vekro-i-aderfi-toy-sto-saloni-amp-8211-matheytike-i-alitheia-apo-tin-koinoniki-leitoyrgo-302250
15:25

Ραγδαίες εξελίξεις με το θρίλερ στη Νέα Σμύρνη: Έτσι τον βρήκε vεκρό η αδερφή του στο σαλόνι – Μαθεύτηκε η αλήθεια από την κοινωνική λειτουργό

15:25
Enimerotiko

46χρονος βρέθηκε νεκρός με μαχαιριές, σε σπίτι στη Νέα Σμύρνη ενώ όπως έγινε γνωστό στην ασφάλεια καταθέτει η αδελφή του… Σύμφωνα με πληροφορίες ο 46χρονος πρόσφατα είχε κάνει ένα χειρουργείο, βγήκε χθες (12/9) από το νοσοκομείο από μακρά νοσηλεία. Στο σημείο μεταβαίνει και ο ιατροδικαστής ώστε να διευκρινιστεί πότε επήλθε ο θάνατος. Σημειώνεται ότι το θύμα εκτός από την μαχαιριά στην κοιλιά, είχε και μελανιές στο πρόσωπο.

Μένει να διευκρινιστεί αν οι μελανιές προήλθαν από πτώση ή από χτύπημα και πότε έγιναν.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αδελφή του θύματος η οποία ήταν αυτή που ειδοποίησε κοινωνική λειτουργό ότι τον βρήκε νεκρό, έχει μεταφερθεί στο αστυνομικό τμήμα για να δώσει κατάθεση, ωστόσο η διαδικασία δεν είναι εύκολη καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα νοητικής υστέρησης.

Advertisement

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα δεν είχε αίματα πάνω της, γρατζουνιές ή σημάδια.

Advertisement

Advertisement

Το επικρατέστερο σενάριο είναι να πρόκειται για δολοφονία, ενώ να σημειωθεί ότι το σπίτι δεν ήταν αναστατωμένο και δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης ή άλλες ενδείξεις που να παραπέμπουν σε ληστεία.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, εκτός από τη γυναίκα, προβλήματα νοητικής υστέρησης αντιμετώπιζε και ο 46χρονος άνδρας που βρέθηκε νεκρός. Αυτός ήταν και ο λόγος που τα δύο αδέλφια παρακολουθούσε κοινωνική λειτουργός.

Advertisement