pige-gia-to-merokamato-kai-den-gyrise-pote-spiti-vary-pevthos-stin-kriti-gia-ton-vekro-vearo-en-ora-ergasias-310875
00:03

Πήγε για το μεροκάματο και δεν γύρισε ποτέ σπίτι: Βαρύ πέvθoς στην Κρητή για τον vεκρό vεαρό εν ώρα εργασίας

00:03
Γιώτα Κορώνα

Ένας νεαρός άνδρας, υπήκοος Ινδίας, έχασε τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα το μεσημέρι της Τετάρτης (9/10) σε περιοχή του νομού Ρεθύμνου.

Τραγικό Δυστύχημα με Θύμα Εργάτη στο Ρέθυμνο

Σύμφωνα με πληροφορίες από το neakriti.gr, το τραγικό περιστατικό συνέβη όταν ο άνδρας, που εργαζόταν σε μάνδρα οικοδομικών υλικών στην περιοχή Πρίνος, έπεσε από σκαλωσιά κατά τη διάρκεια εργασιών.

Advertisement

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον άτυχο εργαζόμενο στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου. Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των ιατρών, επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Advertisement

Ανείπωτη τραγωδία στην Αχαΐα: Φρικτός θάνατος για 36χρονο μπροστά στον αδερφό του, μέσα σε τυροκομική μονάδα

Advertisement

Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα, Σάββατο (05.10.24), στην περιοχή Κλειτορία της Αχαΐας, όταν ένας 36χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του από ηλεκτροφόρο καλώδιο.

Θανατηφόρο Ατύχημα στην Αχαΐα: 36χρονος Έχασε τη Ζωή του από Ηλεκτροπληξία

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το περιστατικό εκτυλίχθηκε το απόγευμα, ενώ ο άτυχος άνδρας πραγματοποιούσε εργασίες σε τυροκομική μονάδα μαζί με τον αδερφό του. Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο θάνατος να προκλήθηκε από το ηλεκτροφόρο καλώδιο εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης που επικρατούσε εκείνη την ώρα στην περιοχή.

Advertisement

Ο 36χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το αστυνομικό τμήμα Κλειτορίας διεξάγει προανάκριση για να διαλευκάνει τα αίτια του τραγικού συμβάντος.