pethane-xafnika-mprosta-sta-matia-tis-syzygoy-toy-tragodia-me-nekro-antra-stis-serres-se-sok-i-gynaika-toy-291482
16:12

Πέθανε ξαφνικά μπροστά στα μάτια της συζύγου του: Τραγωδία με νεκρό άντρα στις Σέρρες – Σε σοκ η γυναίκα του

16:12
Ορφέας

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στις Σέρρες την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου, όταν ένας 63χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του μπροστά στα μάτια της γυναίκας του και των φίλων του, ενώ ψάρευε στον ποταμό Στρυμόνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ, ο άνδρας, που ψάρευε στον ποταμό για πάνω από 25 χρόνια και γνώριζε καλά την περιοχή, επιχείρησε να διασχίσει το ποτάμι κολυμπώντας, αλλά η απόφαση αυτή αποδείχθηκε μοιραία.

Advertisement

Το Χρονικό του Τραγικού Συμβάντος

Ο 63χρονος, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και φίλους, βρισκόταν στον ποταμό Στρυμόνα για μια χαλαρή ημέρα ψαρέματος, μια δραστηριότητα που ήταν γνώριμη και αγαπημένη για εκείνον.

Advertisement

Σύμφωνα με τον φίλο του που ήταν αυτόπτης μάρτυρας του συμβάντος, ο άτυχος άνδρας αποφάσισε να περάσει με τα πόδια στην απέναντι όχθη για να κάνει μια βόλτα. Αντί όμως να επιστρέψει από την ίδια πλευρά, επέλεξε να διασχίσει το ποτάμι κολυμπώντας.

Advertisement

Δυστυχώς, το ποτάμι άρχισε να τον παρασύρει προς τα κάτω. Αν και αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, δεν ζήτησε άμεσα βοήθεια, γεγονός που αποδείχθηκε μοιραίο.

Οι φίλοι του, αν και αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε, δεν πρόλαβαν να επέμβουν εγκαίρως για να τον σώσουν. Ο άνδρας πνίγηκε, αφήνοντας τους αγαπημένους του ανθρώπους να παρακολουθούν ανήμποροι το τραγικό τέλος.

Έρευνες για τα Αίτια του Συμβάντος

Την υπόθεση διερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Νιγρίτας, ενώ στο σημείο έφτασαν και άνδρες της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Σερρών για να αποκλείσουν οποιαδήποτε πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας.

Advertisement

Παράλληλα, δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της ομάδας ΟΠΚΕ κινητοποιήθηκαν άμεσα στο σημείο για να συνδράμουν στις έρευνες και την ανάσυρση του σώματος του άτυχου άνδρα.