pagose-olo-to-chorio-molis-eide-to-anthropoktonion-otan-emathan-oti-echoyn-paei-gia-ton-49chrono-gianni-katalavan-amp-8230-295990
13:01

Πάγωσε όλο το χωριό μόλις είδε το Ανθρωποκτονιών: Όταν έμαθαν ότι έχουν πάει για τον 49χρονο Γιάννη κατάλαβαν…

13:01
Γιώτα Κορώνα

Το θρίλερ γύρω από τον θάνατο του 49χρονου Γιάννη Καραμπάτση συνεχίζεται, με τις συνθήκες του τραγικού γεγονότος να παραμένουν ασαφείς και ανησυχητικές. Ο Καραμπάτσης βρέθηκε νεκρός το Σάββατο 17 Αυγούστου, σε μια απομονωμένη περιοχή μεταξύ του τοπικού ελαιοτριβείου και της οικίας του στενού φίλου του, στον Πτελεό Μαγνησίας.

Αρχικά, οι Αρχές δεν είχαν εκτιμήσει ότι η υπόθεση ενδεχομένως να περιλαμβάνει εγκληματική ενέργεια, ωστόσο η συνεχιζόμενη αβεβαιότητα και τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση καθιστούν την έρευνα ανοιχτή. Αυτό επιβεβαιώθηκε και από την ιατροδικαστική εξέταση της σορού του αποθανόντος, όπου η απουσία της λαρυγγικής συσκευής καθιστά αδύνατη την ολοκλήρωση της νεκροτομής, διατηρώντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο στραγγαλισμού.

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες από το TheNewspaper.gr, σήμερα αναμένονται στον Πτελεό ειδικοί από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. Το κλιμάκιο θα αναλάβει την επανεξέταση της υπόθεσης από την αρχή και θα εστιάσει σε κάθε πιθανή ύποπτη πτυχή, προκειμένου να διαλευκάνει πλήρως την υπόθεση.

Advertisement

Η οικογένεια του θύματος έχει απευθύνει δημόσια έκκληση σε οποιονδήποτε έχει πληροφορίες ή έχει δει κάτι σχετικό με την υπόθεση, να επικοινωνήσει με τις Αρχές για τη διαλεύκανση του μυστηρίου γύρω από τον θάνατο του αγαπημένου τους προσώπου.

Advertisement