pagosan-oloi-sto-akoysma-toy-onomatos-nekros-xafnika-o-amp-8220-savvikos-amp-8221-thrinos-gia-ton-agapito-epicheirimatia-269860
20:08

“Πάγωσαν” όλοι στο άκουσμα του ονόματος: Νεκρός ξαφνικά ο “Σαββίκος”, θρήνος για τον αγαπητό επιχειρηματία

20:08
Φώτης Γαλανόπουλος

Πρόσφατα απεβίωσε σε ηλικία 70 ετών ο Κωνσταντίνος Μελιάδης, επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης και ιδιοκτήτης των ψητοπωλείων «Σαββίκος». Τα ψητοπωλεία αυτά είναι από τα δημοφιλέστερα σουβλατζίδικα στην Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στην περιοχή της Κατερίνης και της Θεσσαλονίκης.

«Έφυγε» από τη ζωή ο ιδιοκτήτης της γνωστής φίρμας

Advertisement

Η φίρμα «Σαββίκος» έχει μακρά ιστορία

Η εταιρία «Σαββίκος» υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια, από το 1947, όταν ο πατέρας του Κωνσταντίνου Μελιάδη, γνωστός ως «Σαββίκος», παρουσίασε το διάσημο σουβλάκι του στην Κατερίνη. Το σουβλατζίδικο, που βρισκόταν στο κέντρο της πόλης, γρήγορα έγινε αγαπημένος προορισμός για τους λάτρεις του καλού φαγητού και σημείο αναφοράς για την τοπική κοινωνία.

Advertisement

Ο Κωνσταντίνος Μελιάδης συνέχισε την παράδοση της οικογένειάς του, διατηρώντας την υψηλή ποιότητα και την εξαιρετική εξυπηρέτηση. Με την ηγεσία του, η επιχείρηση επεκτάθηκε και στη Θεσσαλονίκη, εξάγοντας το γνωστό σουβλάκι του «Σαββίκου» σε ακόμα περισσότερους λάτρεις της γεύσης. Η κηδεία του Κωνσταντίνου Μελιάδη, που απεβίωσε στις 31 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Ιουνίου, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό της Θείας Αναλήψεως στην Κατερίνη.

Advertisement

Advertisement