pagomeni-i-kriti-nekro-2chrono-koritsaki-tin-ora-poy-etroge-amp-8211-etsi-vrike-tragiko-thanato-amp-8211-se-sok-oi-goneis-316101
15:02

«Παγωμένη» η Κρήτη: Νεκρό 2χρονο κοριτσάκι την ώρα που έτρωγε – Έτσι βρήκε τραγικό θάνατο – Σε σοκ οι γονείς

15:02
Εβίτα

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στα Χανιά, όταν ένα κοριτσάκι μόλις δύο ετών έχασε τη ζωή του από πνιγμό εξαιτίας τροφής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το parakritika.gr, το παιδί κατάπιε ένα μεγάλο κομμάτι τροφής, το οποίο σφήνωσε στον λαιμό του. Η μητέρα του ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ, και ασθενοφόρο έφτασε γρήγορα στο σημείο, μεταφέροντας το κοριτσάκι στο νοσοκομείο.

Advertisement

Οι υπεράνθρωπες προσπαθείες των γιατρών

Η ομάδα γιατρών κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάνηψη του δίχρονου κοριτσιού, αφιερώνοντας περίπου μιάμιση ώρα στην προσπάθεια αναζωογόνησης. Παρά τις επίμονες προσπάθειες, το παιδί τελικά υπέκυψε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα, όπως ανέφερε το haniotika-nea.gr, αφήνοντας την οικογένειά του και την κοινότητα βυθισμένες στο πένθος.

Η τραγική είδηση επιβεβαιώθηκε από τον Διοικητή του νοσοκομείου Χανίων, Γιώργο Μπέα, ο οποίος ανέφερε ότι το παιδί κατέληξε λίγο πριν από τις 5.00 το απόγευμα του Σαββάτου.

Advertisement

Συγκλονιστικές στιγμές στη Κρήτη: Ήρωας δάσκαλος πέφτει σε μηχανή για να σώσει τους μαθητές του

Ένας 26χρονος δάσκαλος παρασύρθηκε από μηχανή, την ώρα που συνόδευε παιδιά δημοτικού στον δρόμο για το Πολεμικό Μουσείο.

Advertisement

Ειδικότερα, σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε στο Τυμπάκι, στο Ηράκλεο, στην Κρήτη, σήμερα, Δευτέρα, όταν μία μηχανή παρέσυρε τον συνοδό των μικρών μαθητών, στην προσπάθειά του να κάνει προσπέραση από δεξιά σε ένα αγροτικό.

26χρονος δάσκαλος παρασύρθηκε από μηχανή

Advertisement

Ελαφρά τραυματίστηκε ο 26χρονος δάσκαλος

Μάλιστα, το τροχαίο ατύχημα καταγράφηκε από κάμερα ελέγχου κυκλοφορίας, αλλά ευτυχώς, ο συνοδός τραυματίστηκε ελαφρά.

Advertisement

Ο οδηγός της μηχανής που έχει πέσει κάτω, γλίτωσε από θαύμα, αφού παραλίγο να παρασυρθεί από διερχόμενο όχημα.