osoi-kykloforoysan-simera-sto-velestino-tha-to-thymoyntai-gia-panta-vgike-apo-to-amaxi-mono-me-ta-papoytsia-kai-amp-8230-kamenos-316164
13:12

Όσοι κυκλοφορούσαν σήμερα στο Βελεστίνο θα το θυμούνται για πάντα: Βγήκε από το αμάξι μόνο με τα παπούτσια και… καμένος

13:12
Φώτης Γαλανόπουλος

Η τοπική κοινότητα σε Βόλο και Λάρισα είναι συγκλονισμένη από το μυστηριώδες γεγονός που συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου, σε έναν παράδρομο της εθνικής οδού Βόλου – Λάρισας. όταν ένας 40χρονος άνδρας από τη Λάρισα βρέθηκε σε κρίσιμη κατάσταση, έχοντας υποστεί σοβαρά εγκαύματα.

Βόλος: Θρίλερ με τον καμένο άνδρα

Ένας αυτόπτης μάρτυρας του συμβαίνοντος σχόλιασε την κατάσταση. «Είδα ένα όχημα να έρχεται από πίσω μου. Μου έκλεισε τον δρόμο και σταμάτησε μπροστά από το αυτοκίνητό μου. Κατέβηκε ένας άνδρας γύρω στα 40, γυμνός. Φορούσε μόνο τα παπούτσια του. Φώναζε σε εμάς που σταματήσαμε για να βοηθήσουμε “βοήθεια, με έκαψαν, με έκαψαν, κάηκα», ενώ ζητούσε επίμονα να του δώσουμε νερό. Δεν του δώσαμε επειδή δεν ξέραμε αν θα του κάνει κακό. Είχε τα χέρια του ανοιχτά γιατί πονούσε. Πονούσε πολύ. Είμαι σοκαρισμένη. Ένας κύριος που ακολουθούσε, μας είπε ότι τον είδε από τα ΣΕΑ Αερινού να κορνάρει και να τρέχει με υψηλή ταχύτητα. Πήρα την αστυνομία και το ΕΚΑΒ για να έρθουν να τον σώσουν. Δεν έλεγε κάτι στους διασώστες. Μόνο ότι τον έκαψαν» αναφέρει η αυτόπτης μάρτυρας στο TheNewspaper.gr.

Advertisement

Ο 40χρονος άνδρας μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου Βόλου. Στις πληροφορίες αναφέρεται ότι φέρει σοβαρά εγκαύματα σε σχεδόν όλο του το σώμα. Υποβλήθηκε αμέσως σε διασωλήνωση, προκειμένου να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος, και ξεκίνησαν οι διαδικασίες για τη μεταφορά του σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων στο Γενικό Νοσοκομείο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη. Η Αστυνομία ερευνά το περιστατικό και τις συνθήκες υπό τις οποίες ο άνδρας ήρθε σε επαφή με τις φλόγες.

Βόλος: Μάχη για τη ζωή του δίνει 40χρονος που βγήκε από το αυτοκίνητό του καμμένος

Η εμφάνιση και η συμπεριφορά του οδηγού

Η συμπεριφορά του οδηγού πριν από το περιστατικό ήταν αναπάντεχη, καθώς άλλος μάρτυρας δήλωσε ότι τον είδε να κινείται με αυξημένη ταχύτητα και να κορνάρει συνεχώς στην περιοχή των ΣΕΑ Αερινού. Αυτό δημιουργεί απορίες σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρισκόταν πριν την τραγική του κατάληξη και αν προσπαθούσε να φτάσει σε κάποιο ασφαλές σημείο ή να ζητήσει βοήθεια.

Advertisement

Στο όχημά του βρέθηκαν δύο βαλίτσες γεμάτες ρούχα.

Advertisement

Αναζητώντας απαντήσεις

Η αστυνομία διερευνά τις λεπτομέρειες του συμβάντος για να κατανοήσει τις ακριβείς συνθήκες που οδήγησαν σε αυτό. Στο αυτοκίνητο του 40χρονου βρέθηκαν δύο βαλίτσες με ρούχα, αλλά δεν βρέθηκαν άλλα αντικείμενα που να ρίχνουν φως στην κατάσταση του. Οι αρχές συγκεντρώνουν μαρτυρίες και οπτικοακουστικό υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, προσπαθώντας να διαπιστώσουν αν ο άνδρας ήταν θύμα επίθεσης ή αν υπήρχε κάποιος άλλος λόγος που τον οδήγησε σε αυτήν την κρίσιμη κατάσταση.

Η τοπική κοινωνία παρακολουθεί με ανησυχία την πορεία των ερευνών, καθώς η υπόθεση παραμένει ανοιχτή και εγείρει πολλές απορίες. Οι αρμόδιες αρχές συνεχίζουν τις έρευνες με την ελπίδα να αποσαφηνίσουν τις συνθήκες που οδήγησαν έναν άνδρα να βρεθεί με σοβαρά εγκαύματα στην άκρη του δρόμου, ζητώντας βοήθεια.

Θρίλερ με καμένο άνδρα στον Βόλο: “Βοήθεια με έκαψαν” φώναζε

2 χρόνια μετά τη δολοφονία της συζύγου του: Νεκρός πασίγνωστος Έλληνας επιχειρηματίας, τον έκαψαν ζωντανό στα 59 του

Ο Χρήστος Γιαλιάς είναι ο επιχειρηματίας που βρέθηκε άγρια δολοφονημένος, στη Μάνδρα, σήμερα, Τετάρτη, το απόγευμα.,

Advertisement

Πρόκειται για έναν από τους πιο σημαντικούς εισαγωγείς κρεάτων και ποδοσφαιρικό παράγοντα, της ΑΟ Τρίκαλα, του Πανελευσινιακού και του Μανδραϊκού.

Άγνωστοι έστησαν ενέδρα θανάτου στον επιχειρηματία και αφού πυροβόλησαν με καλάσνικοφ, τον σκότωσαν μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίο έβαλαν φωτιά και τον έκαψαν, για να εξαφανίσουν κάθε ίχνος που θα μπορούσε να οδηγήσει σ’ αυτούς.

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάιο του 2018, είχαν δολοφονήσει την 51χρονη πρώην σύζυγό του, με δύο σφαίρες στο κεφάλι, έξω από το σπίτι της, στη Μάνδρα.

Ο Χρήστος Γιαλιάς βρέθηκε από την πρώτη στιγμή τότε στο σημείο του εγκλήματος καθώς, αν και έχει προχωρήσει τη ζωή του, διατηρούσε εξαιρετικές σχέσεις μαζί της.

Advertisement

«Θα ψάξει η αστυνομία… Όλα… Έχω εμπιστοσύνη εκεί, θα την βγάλει την υπόθεση, δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν ξέρουμε και εμείς τι είναι, γιατί άμα ήξερα δε θα είχα κάνει κάτι;» είχε υπογραμμίσει ο επιχειρηματίας για την δολοφονία της συζύγου του.

Κατά την αστυνομία, το κίνητρο για τη δολοφονία της πρώην γυναίκας του ήταν η ληστεία και δράστες αλλοδαποί, που πίστευαν ότι θα είχε πάνω της χρήματα, της έστησαν καρτέρι έξω από το σπίτι της, ενώ επέστρεφε από το καζίνο και στην τσάντα της υπήρχε μόνο ένα ρολόι.

Ο Χρήστος Γιαλιάς γαζώθηκε με καλάσνικοφ και στη συνέχεια απανθρακώθηκε

Το πτώμα του επιχειρηματία βρέθηκε απανθρακωμένο από την Πυροσβεστική και στη συνέχεια μετέβη στο σημείο η αστυνομία και διαπίστωσε ότι πρόκειται για δολοφονική ενέργεια.

Η μαφιόζικη δολοφονία έγινε στην οδό Αγίας Αικατερίνης, με τους κατοίκους της περιοχής να καλούν την Άμεση Δράση, όταν άκουσαν τις ριπές των όπλων, ενώ όταν βγήκαν στον δρόμο, είδαν το αυτοκίνητο του θύματος τυλιγμένο στις φλόγες.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή και ψάχνουν επιπλέον στοιχεία, τα οποία θα τους βοηθήσουν να εξιχνιάσουν την υπόθεση.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστε, οι οποίοι διέφυγαν με μηχανή.

Δίπλα από το καμένο όχημα βρέθηκαν κάλυκες, ενώ μέσα στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκε Καλάσνικοφ, το οποίο εκτιμάται ότι είναι το όπλο της δολοφονίας που πέταξαν οι δράστες μετά την εκτέλεση.

Λίγα μέτρα πιο μακριά βρέθηκε ένα άλλο αυτοκίνητο καμένο, πιθανότατα των δραστών.

Ο επιχειρηματίας, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε ποινικό μητρώο, καθώς είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για εμπόριο ναρκωτικών και παράνομο εμπόριο όπλων.

Δολοφονήθηκε ο Χρήστος Γιαλιάς

Tags