Advertisement
NEWS

Ώρες τpόμου για τους επιβάτες: Δέχθηκαν επίθεση με πέτρες σε λεωφορείο

21:34
Φώτης Γαλανόπουλος

Ένα αστικό λεωφορείο της Παλλήνης δέχθηκε επίθεση με πέτρες στην περιοχή κοντά στις εργατικές πολυκατοικίες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, στις 21:21, ένα από τα νέα λεωφορεία της γραμμής 304 υπήρξε στόχος επιθέσεων με πέτρες. Ένας επιβάτης που μίλησε στο μέσο ενημέρωσης ανέφερε ότι γλίτωσε τον τραυματισμό μόνο για μερικά εκατοστά.

«Ήμουν στην πόρτα για να κατέβω, όταν άκουσα ένα «μπαμ» και με πέτυχαν κάτι γυαλιά. Βρισκόμουν κοντά στο τζάμι, για αυτό και με πέτυχαν. Όλο το τζάμι είχε καταρρεύσει. Έτρεξα, όλοι οι άλλοι πήγαν πίσω, δεν ξέραμε τι ήταν, θα μπορούσε να είναι αεροβόλο» , είπε ο επιβάτης

Advertisement

Ο οδηγός προχώρησε άμεσα στην εκκένωση του λεωφορείου και ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές. Ευτυχώς, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Ο κ. Γ. Σακελλαρίου, μέλος του Συμβουλίου Κοινοπραξίας Αστικών Λεωφορείων Αττικής, έκανε και αυτός δηλώσεις, χαρακτηρίζοντας τους δράστες ως «άτομα που ήθελαν να κάνουν μεγάλη ζημιά», ενώ έκανε λόγο για μεμονωμένο περιστατικό.

Advertisement

Αδιανόητο περιστατικό στο Φάληρο: Αποκολλήθηκε τμήμα οροφής σε λεωφορείο με επιβάτες, «Αν υπήρχαν όρθιοι θα κλαίγαμε»

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε σε λεωφορείο στο ύψος του Φαλήρου στην Αττική όταν ξαφνικά υποχώρησε το καπάκι από το κλιματιστικό.

Advertisement

Πρόκειται για λεωφορείο της γραμμής 040 του ΟΑΣΑ που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς-Σύνταγμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μέρος του καπακιού του κλιματιστικού του λεωφορείου αποκολλήθηκε, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο δάπεδο.

«Αυτό συνέβη στις 12.50 ενώ το λεωφορείο είχε κατεύθυνση προς Καλλιθέα από Πειραιά. Ακούσαμε θόρυβο σαν κάτι να έσπασε και είδαμε ένα κομμάτι της εσωτερικής οροφής του οχήματος να έχει πέσει ανάμεσα στα καθίσματα», είπε ένας από τους επιβάτες στο TLIVE του ALPHA.

Advertisement

Δείτε το βίντεο 

TAGS:
Advertisement