oikogeneiaki-tragodia-stin-patra-h-gynaika-poy-vrethike-nekri-na-epipleei-echei-chasei-kai-ta-2-tis-paidia-se-trochaio-304825
23:27

Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα: H γυναίκα που βρέθηκε νεκρή να επιπλέει, έχει χάσει και τα 2 της παιδιά σε τροχαίο

23:27
Εβίτα Γκέκα

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τετάρτης (19/9) στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών και στο ΕΚΑΒ, μετά από ειδοποίηση πολιτών ότι στη θαλάσσια περιοχή του Μώλου του Αγίου Νικολάου εντοπίστηκε το σώμα μιας γυναίκας να επιπλέει.

Το ασθενοφόρο και κλιμάκιο του Λιμενικού Σώματος έφτασαν άμεσα στο σημείο και περισυνέλεξαν τη σορό, ‘σύμφωνα με το tempo24.gr.

Advertisement

Διεξάγεται έρευνα για την ταυτοποίηση της γυναίκας και τη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες βρέθηκε στο νερό και έχασε τη ζωή της.

Advertisement

Η τραγική ιστορία της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή

Ένα οικογενειακό δράμα φαίνεται να κρύβεται πίσω από την τραγωδία με θύμα την 67χρονη γυναίκα, που εντοπίστηκε νεκρή στον μόλο του Αγίου Νικολάου την Τετάρτη.

Advertisement

Η άτυχη γυναίκα, με καταγωγή από την Αργολίδα, βρισκόταν στην Πάτρα για να επισκεφθεί συγγενείς, όταν πολίτες την είδαν να επιπλέει στη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις της, σύμφωνα με το tempo24.gr.

Πηγές αναφέρουν πως επρόκειτο για μια γυναίκα που είχε βιώσει τραγικές απώλειες, καθώς είχε χάσει δύο παιδιά σε τροχαίο δυστύχημα πριν μερικά χρόνια. Η απώλεια αυτή ήταν ένα βαρύ φορτίο που δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει.

Advertisement