Advertisement
NEWS

Οι κάμεpες «μiλnσαν»: Έτσι έπεσε νεκpός τελικά ο Τζορτζ Μπάλντοκ

23:12
Φώτης Γαλανόπουλος

Σύμφωνα με πληροφορίες από το TLIFE, κάμερα από γειτονικό κτίριο έχει καταγράψει τις τελευταίες στιγμές του Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο ποδοσφαιριστής βούτηξε στην πισίνα στις 18:35 για να απολαύσει το κολύμπι του κατά την ώρα του ηλιοβασιλέματος.

«Μίλησαν» οι κάμερες

Το βίντεο από την κάμερα κλειστού κυκλώματος δείχνει τον ποδοσφαιριστή να κολυμπά κατά μήκος της πισίνας για δέκα λεπτά, μέχρι τις 18:45. Στο υλικό αυτό, μπορεί κανείς να δει τη μισή επιφάνεια της πισίνας, όπου ο Τζορτζ κολυμπάει γρήγορα, σαν να προπονείται.

Advertisement

Ο 31χρονος έχει καταγραφεί να σταματά ξαφνικά και στη συνέχεια να καταρρέει και να βυθίζεται. Το οπτικό υλικό δεν αφήνει καμία αμφιβολία σχετικά με την παρουσία άλλου ατόμου στο περιβάλλον του σπιτιού του, ενώ, εκτός από τα ιατροδικαστικά ευρήματα, αποδεικνύει ότι ο αστέρας των γηπέδων ήταν μόνος τη στιγμή του θανάτου και ότι εξέπνευσε λόγω παθολογικών αιτίων.

Η σύζυγός του, σε μια τραγική κατάσταση, τον αναζητούσε τις επόμενες ώρες, καλώντας τους ιδιοκτήτες του σπιτιού. Γνωρίζοντας τον χαρακτήρα του και την έντονη αδυναμία που είχε στον ενός έτους γιο τους, ήξερε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να μην απαντήσει στο τηλέφωνο, ειδικά τη μέρα των γενεθλίων του παιδιού τους.

Advertisement

Ήταν πεπεισμένη ότι κάτι σοβαρό του είχε συμβεί. Ζήτησε από τους ιδιοκτήτες να μπουν στο σπίτι και να ψάξουν για τον άντρα της. Παρατήρησαν ότι η μπαλκονόπορτα ήταν ανοιχτή. Εκείνη, ανησυχώντας από την άλλη γραμμή, τους εξήγησε ότι ο Τζορτζ δεν θα εγκατέλειπε ποτέ το σπίτι τους, αφήνοντας το ανοιχτό και εκτεθειμένο. Οι ιδιοκτήτες μπήκαν στο σπίτι και στην αρχή δεν παρατήρησαν την παρουσία του ποδοσφαιριστή στον πάτο της πισίνας.

Advertisement

Εξέτασαν όλα τα δωμάτια, μέχρι που η σύζυγός του από την άλλη πλευρά της τηλεφωνικής γραμμής τους ζήτησε να ελέγξουν την πισίνα. Οι παρευρισκόμενοι έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν το ανατριχιαστικό σκηνικό και αμέσως βούτηξαν για να τον βγάλουν από το νερό.

Δυστυχώς, όμως, ήταν ήδη πολύ αργά. Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε από τον γιατρό του ΕΚΑΒ που κλήθηκε αμέσως.

Τελευταία Εξέλιξη: Από αυτό πέθανε ο Τζορτζ Μπάλντοκ, δεν ήταν πνιγμός; – Τα πρώτα στοιχεία για την αιτία θανάτου του

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη Γλυφάδα το απόγευμα της Τετάρτης, με τους συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό και την Εθνική Ελλάδας να είναι συγκλονισμένοι από το θάνατό του.

Advertisement

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Τετάρτης (09/10) και η Αστυνομία ειδοποιήθηκε στις 22:20, φτάνοντας άμεσα στο σπίτι του.

Σύμφωνα με το sportal, gr, οι πρώτες ενδείξεις που έχει η Αστυνομία στη διάθεσή της από το σημείο του τραγικού συμβάντος φαίνεται να αμφισβητείται το ενδεχόμενο πνιγμού.

Οι Αρχές με το που έφτασαν στο σημείο, βρήκαν τον Έλληνα διεθνή στην πισίνα που διέθετε η βίλα στην οποία διέμενε και σαφώς έπειτα από λίγα λεπτά το «παρών» έδωσε και ο ιατροδικαστής, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Λόγω των συνθηκών του συμβάντος, οι πρώτες ενδείξεις έκαναν λόγο για πνιγμό, ωστόσο, οι πρώτες αξιόπιστες πληροφορίες από την Αστυνομία που προκύπτουν έπειτα και από

Advertisement
TAGS:
Advertisement