neo-sok-nekri-pasignosti-tragoydistria-310464
13:50

Νέο σoκ: Νεκρή πασίγνωστη τραγουδίστρια

13:50
Δημήτρης Δημόπουλος

Η Σίσι Χιούστον δώδεκα χρόνια μετά τον θάνατο της κόρης της, Γουίτνεϊ Χιούστον, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών έπειτα από σκληρή μάχη με τη νόσο Αλτσχάιμερ.

Η Σίσι Χιούστον έφυγε από τη ζωή στα 91 της χρόνια μετά από μεγάλη μάχη με τη νόσο Αλτσχάιμερ αφήνοντας πίσω της ένα τεράστιο έργο στο χώρο της μουσικής, το οποίο θα την κρατήσει για πάντα αθάνατη.

Advertisement

Μεγάλη θλίψη: Έφυγε από τη ζωή η Σίσι Χιούστον – Θα μείνει για πάντα αθάνατη

Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τη νόσο Αλτσχάιμερ.

Δώδεκα περίπου χρόνια μετά τον χαμό της θρυλικής τραγουδίστριας Γουίτνεϊ Χιούστον, πέθανε κι η μητέρα της Σίσι Χιούστον.

Advertisement

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια έφυγε από τη ζωή στα 91 της χρόνια, έπειτα από σκληρή μάχη με τη νόσο Αλτσχάιμερ.

Advertisement

Αφήνοντας ανεξίτηλο το αποτύπωμά της στη μουσική κι έχοντας συνεργαστεί με μερικούς από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του περασμένου αιώνα, όπως ο Έλβις Πρίσλεϊ κι η Αρίθα Φράνκλιν, η Σίσι Χιούστον άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της στο Νιού Τζέρσεϊ.

Advertisement

Η διεθνώς αναγνωρισμένη φωνή της κι η μοναδική της παρουσία την καθιέρωσαν ως μια από τις πιο σπουδαίες καλλιτέχνιδες στον χώρο του γκόσπελ και της R&B.

Η Σίσι Χιούστον πέθανε, το πρωί της Δευτέρας 7/10, στο σπίτι όπου έμενε τα τελευταία χρόνια της ζωής της, λαμβάνοντας φροντίδα λόγω της μάχης της με τη νόσο Αλτσχάιμερ.

Θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι του 2015, η Σίσι Χιούστον «έχασε» και την εγγονή της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν στα 22 της χρόνια, μοναχοκόρη των Γουίτνεϊ Χιούστον και Μπόμπι Μπράουν.

Advertisement