nekros-o-ithopoios-o-paylos-voytsinos-amp-8211-sparazei-to-antio-tis-ranias-papadakoy-309818
23:32

Νεκρός ο ηθοποιός ο Παύλος Βουτσίνος – Σπαράζει το «αντίο» της Ράνιας Παπαδάκου

23:32
Ορφέας

Στο πένθος βυθίστηκε ο κόσμος του θεάτρου το βράδυ του Σαββάτου, καθώς έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού Παύλου Βουτσίνου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την ημέρα των γενεθλίων του.

Παύλος Βουτσίνος: Έφυγε από τη Ζωή Ανήμερα των Γενεθλίων του

Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από τα social media η στενή του φίλη και συνάδελφος, Ράνια Παπαδάκου. Με συγκίνηση, η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία από παλαιότερη θεατρική τους συνεργασία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, συνοδεύοντάς την με ένα συγκινητικό μήνυμα προς τιμήν του αείμνηστου ηθοποιού.

Advertisement

Ράνια Παπαδάκου: Τα Όσα Ανέφερε

«Ο Παύλος… Ο Παύλος μας… Το χαρισματικό, υπερταλαντούχο, ευφυές, sui generis πλάσμα, με ευαισθησίες που έκρυβε και απ’ τον εαυτό του, σήμερα ανήμερα των γενεθλίων του, έφυγε… Για κάπου καλύτερα ελπίζω».

Advertisement

«Σοκαρισμένη, αποσβολωμένη, σαν να έχω φάει σφαίρα, τον χαιρετάω (αλήθεια τώρα;;;;;;;;) με μια δυνατή δική του στιγμή (πόσες του άξιζαν και του έπρεπαν ακόμα…) Και πόσο σε σκέφτομαι…. Παυλίτο… Θα ήθελα τελικά να το ξέρεις» σημειώνει με τρυφερότητα η Ράνια Παπαδάκου σε αυτό το διαδικτυακό της «αντίο» στον αγαπημένο της φίλο και συνάδελφο.

Advertisement

Ακολουθεί η Ανάρτηση: