moy-eipe-s-agapo-ki-archise-na-trechei-thriler-me-tin-exafanisi-toy-27chronoy-thanoy-ti-apokalyptei-o-pateras-toy-198528
21:00

«Μου είπε σ’ αγαπώ κι άρχισε να τρέχει»: Θρίλερ με την εξαφάνιση του 27χρονου Θάνου – Τι αποκαλύπτει ο πατέρας του

21:00
Ορφέας

Η υπόθεση εξαφάνισης του 27χρονου Θάνου Χαρικιόπουλου έχει προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον και συγκίνηση. Ο νεαρός εξαφανίστηκε την 21η Οκτωβρίου και από τότε δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία για την τοποθεσία του.

Το χρονικό της υπόθεσης:

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, ο πατέρας και ο αδερφός του ετεροθαλής αδερφός του Θάνου μίλησαν για την τελευταία φορά που τον είδαν. Ανέφεραν ότι κάνανε μια βόλτα στην περιοχή του Αιγάλεω, όταν ξαφνικά ο Θάνος εξαφανίστηκε από κοντά τους και τρέχοντας.

Advertisement

Η υπόθεση αυτή προκαλεί ανησυχία και αγωνία στην τοπική και γενικότερα στην κοινωνία. Οι αρχές πραγματοποιούν έρευνες και έρευνας για να βρουν πληροφορίες και στοιχεία που θα βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Εξαφάνιση 27χρονου: Τα λόγια πατέρα και αδερφού

«Βγήκαμε μια βόλτα. Είχε έρθει από τη Θεσσαλονίκη να μας δει και ετοιμαζόταν να επιστρέψει μόνιμα. Ξαφνικά στο ύψος του Αιγάλεω μου πέρασε το τσαντάκι του από τον λαιμό μου, με φίλησε, μου είπε “μπαμπά σ’ αγαπώ” κι άρχισε να τρέχει. Περαστικοί άρχισαν να με ρωτάνε αν με έκλεψε κι εγώ επειδή φοβήθηκα μην τον κυνηγήσουν δεν τους είπα τίποτα και δεν έτρεξα πίσω του να τον προλάβω», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του νεαρού ενώ παράλληλα πρόσθεσε ότι ο γιος του ήταν πολύ φοβισμένος αλλά δεν ήξερε τον λόγο.

Advertisement

Στην εκπομπή μίλησε και ο ετεροθαλής αδελφός του όπου έκανε έκκληση: «Αν μας ακούει, θέλω να του πω ότι τον αγαπάμε, τον περιμένουμε να γυρίσει στο σπίτι μας και δεν υπάρχει λόγος να φοβάται για τίποτα».

Advertisement

Ακολουθεί απόσπασμα της εκπομπής:

Είχε εξαφανιστεί και στο παρελθόν:

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 27χρονος Θάνος στο παρελθόν είχε και εξαφανιστεί και πάλι, αλλά είχε επιστρέψει στο σπίτι μετά από λίγες ημέρες. Η απόφασή του να αφήσει πίσω του το κινητό τηλέφωνο και τα χρήματα αυτή τη φορά, καθιστά το θέμα ακόμα πιο σοβαρό.

Η οικογένειά του αντιμετωπίζει μια δραματική κατάσταση και αναζητά απεγνωσμένα οποιαδήποτε πληροφορία που θα μπορούσε να οδηγήσει στον εντοπισμό του. Οι αρχές πρέπει να ερευνήσουν το θέμα προσεκτικά και να προσπαθήσουν να βρουν οποιαδήποτε ίχνη που θα βοηθήσουν στον εντοπισμό του νεαρού άνδρα και στην εξιχνίαση των αιτίων της εξαφάνισής του.

Advertisement