Η Μίνα Αρναούτη κατέθεσε νέα αγωγή στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, ζητώντας αποζημίωση 960.000 ευρώ.
Η Μίνα Αρναούτη για το bullying που δέχτηκε
«Υφίσταμαι επί πέντε έτη μέχρι σήμερα πογκρόμ χιλιάδων εξυβριστικών και προσβλητικών σχολίων εναντίον μου, ενώ παράλληλα δεχόμουν και απειλές για τη ζωή μου, από τρίτους, θαυμαστές του θανόντος, με συνέπεια να φοβάμαι για τη ζωή μου. Δέχτηκα bullying όσο κανένας άλλος στη χώρα αυτή» υπογραμμίζει, σύμφωνα με τη Real News, πέντε χρόνια μετά το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη.
Συγκεκριμένα, η Μίνα Αρναούτη διεκδικεί 240.000 χιλιάδες ευρώ για συκοφαντική δυσφήμηση από κάθε μέλος της οικογένειας Παντελίδη. «Διασύρθηκα και κατασυκοφαντήθηκα από τους εναγόμενους πανελληνίως. Έχω πλέον στιγματιστεί ως ανήθικη, ψεύτρα, “δολοφόνος” του γιου τους», επεσήμανε.
Ξεπερνά τις 240 σελίδες η αγωγή της Μίνας Αρναούτη
Η αγωγή που κατέθεσε ο δικηγόρος της, Ιωάννης Κωλέττης, σύμφωνα με την Real News, είναι περισσότερες από 240 σελίδες και περιέχει δεκάδες άρθρα σχετικά με το τροχαίο, δηλώσεις της οικογένειας Παντελίδη και αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που χαρακτηρίζονται ως συκοφαντικά.
Μια από τις αναρτήσεις αυτές είναι και αυτή που είχε κάνει η μητέρα του αδικοχαμένου τραγουδιστή το 2016, δημοσιεύοντας μια κρεμάλα συνοδευόμενη με το σχόλιο «αν σου έμεινε τσίπα», με την Μίνα Αρναούτη να υποστηρίζει ότι αναφερόταν σε εκείνη, καθώς είχαν προηγηθεί άλλες αναρτήσεις που την παρουσίαζαν ως δολοφόνο του γιου της.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μίνα Αρναούτη νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο 144 μέρες και μέχρι σήμερα έχει υποβληθεί σε 17 χειρουργεία, αλλά όπως σημειώνει αυτό που της έχει δημιουργήσει τον μεγαλύτερο πόνο δεν είναι τα σωματικά αλλά τα ψυχικά τραύματα που της άφησε το τροχαίο και αποκαλύπτει ότι είχε σκεφτεί ακόμα και να αυτοκτονήσει.
«Φώναζα στη μητέρα μου ότι αν έζησα για να περνάω αυτό, καλύτερα να πεθάνω. Και το πίστευα αυτό. Ευχόμουν να πέθαινα, να ησύχαζα και κάποιες φορές σε κρίση πανικού έκανα τη σκοτεινή σκέψη να αυτοκτονήσω. Οι εναγόμενοι μου προκάλεσαν ψυχολογική ασφυξία» αναφέρει η Μίνα Αρναούτη σε κάποιο σημείο της αγωγής της.