machitria-i-marinella-mesa-sto-nosokomeio-milise-kai-eipe-stin-kori-tis-tis-protes-6-lexeis-306672
19:39

Μαχήτρια η Μαρινέλλα μέσα στο νοσοκομείο: Μίλησε και είπε στην κόρη της τις πρώτες 6 λέξεις

19:39
Γιώτα Κορώνα

Η σπουδαία ερμηνεύτρια Μαρινέλλα δίνει μια τιτάνια μάχη για τη ζωή της στο νοσοκομείο «Υγεία», μετά την αιφνίδια εκδήλωση εγκεφαλικού επεισοδίου που υπέστη κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρώδειο το βράδυ της Τετάρτης.

Η Κατάσταση της Μαρινέλλας και η Επικοινωνία της με τους Γιατρούς

Παρά τις ανησυχίες και τους φόβους που εκφράστηκαν σχετικά με τη σοβαρότητα της κατάστασής της, καθώς οι πληροφορίες κυκλοφορούσαν περί βαρύ εγκεφαλικού επεισοδίου και εκτεταμένου αιματώματος, η ίδια φαίνεται να επιθυμεί να διαψεύσει αυτές τις εντυπώσεις.

Advertisement

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του mononews.gr, το επεισόδιο όντως έχει προκαλέσει ένα σημαντικό αιμάτωμα, και φαίνεται να υπάρχουν προβλήματα στη μία πλευρά του σώματός της, που αφορούν το χέρι και το πόδι. Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι διασωληνωμένη, και διατηρεί την ικανότητα επικοινωνίας τόσο με τους οικείους της όσο και με τους θεράποντες ιατρούς.

Advertisement

Η Μαρινέλλα συνεχίζει να αντιμετωπίζει την κατάσταση με θάρρος και χιούμορ, προσπαθώντας να καθησυχάσει τους γύρω της. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είπε στην κόρη της, Τζωρτίνα: «Δεν πάω πουθενά, εδώ θα μείνω…», δείχνοντας έτσι τη διάθεση και τη θέλησή της να παραμείνει δυνατή σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Advertisement

Αξιοσημείωτο είναι ότι, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το νοσοκομείο «Υγεία» γύρω στις 12 το μεσημέρι, παρέχονται σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας. Αυτό το ανακοινωθέν καταγράφει τις εξελίξεις και τις ενδείξεις που αφορούν την πορεία της υγείας της διάσημης ερμηνεύτριας, υπογραμμίζοντας τα συμπτώματα και τις ιατρικές διαδικασίες που απαιτούνται για την αποκατάστασή της.

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας.Παραμένει κλινικά σταθερή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη. Οι θεράποντες ιατροί Ηλίας Κ. Πολιτάκης, Ηλίας Ανδριανάκης και Κωνσταντίνος Σπέγγος.»

Advertisement

Σοκ με Μαρινέλλα: Η στιγμή που καταρρέει πάνω στην σκηνή – Οι πρώτες εκτιμήσεις για την κατάσταση της υγείας της

Ανησυχία για τη Μαρινέλλα που κατέρρευσε στη σκηνή κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρώδειο, η οποία αναβλήθηκε, όπως ανακοινώθηκε λίγο αργότερα στους θεατές.

Η Μαρινέλλα λιποθύμησε επί σκηνής στο τρίτο τραγούδι που ερμήνευσε στο Ηρώδειο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Υγεία, όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η πρώτη κλινική εικόνα που έχουν οι γιατροί δείχνει εγκεφαλικό επεισόδιο.

Οι εξετάσεις που υποβάλλεται αυτή την ώρα η Μαρινέλλα θα δείξουν αν όντως πρόκειται για εγκεφαλικό ή αν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα.

Advertisement

Στο συγκλονιστικό βίντεο που κυκλοφορεί στα social media φαίνεται η Μαρινέλλα να τραγουδάει «τα λόγια είναι περιττά» και σιγά σιγά να χάνει την ισορροπία της και να καταρρέει στη σκηνή στο Ηρώδειο.

Στη σκηνή έσπευσαν αμέσως οι μουσικοί και οι διασώστες για να βοηθήσουν την Μαρινέλλα με τον κόσμο να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η Μαρινέλλα είχε κουραστεί ιδιαίτερα στις πρόβες για τη συναυλία στο Ηρώδειο, καθώς ήθελε να είναι όλα τέλεια.

Το Ηρώδειο ήταν κατάμεστο και αποθέωσε τη μεγάλη ερμηνεύτρια ενώ την καταχειροκρότησε όταν αποχώρησε υποβασταζόμενη από τη σκηνή.

Λίγα λεπτά μετά τη λιποθυμία της Μαρινέλλας, οι θεατές έλαβαν οδηγίες να αποχωρήσουν.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας της Μαρινέλλας η σημερινή συναυλία στο Ηρώδειο αναβάλλεται καθώς οι γιατροί συνέστησαν περαιτέρω εξετάσεις».