kykloforise-i-fotografia-toy-aytos-einai-o-43chronos-podilatis-poy-skotothike-nekros-se-trochaio-kai-o-aderfos-toy-235387
23:54

Κυκλοφόρησε η φωτογραφία του: Αυτός είναι ο 43χρονος ποδηλάτης που σκοτώθηκε – Νεκρός σε τροχαίο και ο αδερφός του

23:54
Ορφέας

Ο 43χρονος Βασίλης Νταής, που έχασε τη ζωή του σε ένα τραγικό ατύχημα ενώ έκανε ποδήλατο στην Κάτω Αχαΐα, βύθισε την Πάτρα και τον Αλισσό σε βαρύ πένθος. Η οικογένειά του, που είχε ήδη υποστεί την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου πριν από χρόνια, βιώνει τώρα ακόμα μια ανείπωτη τραγωδία.

Advertisement

Το Δυστύχημα στην Κάτω Αχαΐα

Ο Βασίλης Νταής βρισκόταν στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας την Πέμπτη, 1η Αυγούστου, όταν έχασε τον έλεγχο του ποδηλάτου του. Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι, όταν ο Νταής έπεσε πάνω σε μάντρα και βρήκε ακαριαίο θάνατο. Οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος παραμένουν άγνωστες, αλλά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ποδηλάτης κατέβαινε έναν κατηφορικό δρόμο με μεγάλη ταχύτητα.

Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος λόγω του σοβαρού χτυπήματος στο κεφάλι και της μεγάλης αιμορραγίας που υπέστη. Μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, αλλά ήταν ήδη αργά.

Advertisement

Advertisement

Η Τραγική Ιστορία της Οικογένειας Νταή

Ο θάνατος του Βασίλη Νταή προσθέτει άλλο ένα τραγικό κεφάλαιο στην ιστορία της οικογένειάς του. Το 2000, η οικογένεια είχε ήδη βιώσει την απώλεια του 16χρονου αδερφού του Βασίλη σε τροχαίο δυστύχημα, γεγονός που άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του πόνου και της θλίψης. Η οικογένεια, που ζει στα Ζαρουχλέικα, έχει ακόμα ένα παιδί.

Η οικογένεια Νταή διατηρεί ένα σπίτι στον Αλισσό, όπου ο Βασίλης συνήθιζε να περνάει τις διακοπές του. Η απώλεια του Βασίλη έφερε ακόμα μεγαλύτερη οδύνη και πόνο σε μια οικογένεια που είχε ήδη δοκιμαστεί σκληρά από τις τραγωδίες του παρελθόντος.

Advertisement