Advertisement
NEWS

Κρίθηκε ένοχη για κακοποίηση του 2 ετών γιου της: Αυτή είναι η Ελληνίδα τραγουδίστρια που καταδικάστηκε

22:59
Γιώτα Κορώνα

Η γνωστή τραγουδίστρια Π.Α. καταδικάστηκε για την κακοποίηση του παιδιού της από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, μετά από καταγγελία της νταντάς που πρόσεχε τα παιδιά της κατά τη διάρκεια της εργασίας της. Η 36χρονη τραγουδίστρια κατηγορήθηκε από την 73χρονη νταντά ότι χτύπησε το αγοράκι της, ηλικίας μόλις 1,5 έτους, όταν επέστρεψε στο σπίτι υπό την επήρεια αλκοόλ.

Τι υποστηρίζει η 73χρονη νταντά:

Σύμφωνα με την κατάθεση της νταντάς, η οποία περιέγραψε λεπτομερώς το περιστατικό: «Ερχόταν μεθυσμένη πολλές φορές. Εκείνη τη μέρα κλοτσούσε την πόρτα και έριχνε μπουνιές. Το παιδί τρόμαξε και έβαλε τα κλάματα. Το πήρα εγώ αγκαλιά και ήρθε και του έδωσε στο πρόσωπο δυο δυνατές σφαλιάρες. Δεν μπορούσα να αμυνθώ και να κάνω κάτι. Και από τη δύναμη του χτυπήματος έφυγε και η πιπίλα. Το έχει χτυπήσει και άλλες φορές, περισσότερο στα πόδια και μπροστά μου πολλές φορές. Με το μαλακό προσπαθούσα να την κατευνάσω. Φοβήθηκα μη γίνει τίποτα χειρότερο και έκανα την καταγγελία. Φοβήθηκα και για μένα. Δεν αισθάνομαι τύψεις. Μπορεί να το γλίτωσα και από τα χειρότερα.»

Advertisement

Η γνωστή τραγουδίστρια αρνείται τις κατηγορίες:

Η καταγγελία οδήγησε στην καταδίκη της τραγουδίστριας σε ποινή φυλάκισης δύο ετών και δέκα μηνών. Η ίδια, ωστόσο, αρνείται τις κατηγορίες και επικαλείται τη στήριξη των ανθρώπων που τη γνωρίζουν ως μητέρα, υποστηρίζοντας ότι δεν ήταν μεθυσμένη και ότι το τραύμα του παιδιού ήταν αποτέλεσμα της πιπίλας. «Ούτε μεθυσμένη ήμουν ούτε τίποτα. Η ιατροδικαστική έδειξε ότι το παιδί χτυπήθηκε από την πιπίλα στο πιγουνάκι του. Είχε από την πιπίλα έναν ερεθισμό, μια κοκκινίλα. Δεν μου το έδινε το μωρό στην αγκαλιά μου, δεν με άφηνε να το ταΐσω». Η ίδια αποδίδει την καταγγελία σε εκβιασμό. «Η γυναίκα αυτή μου είχε ζητήσει ένα χρηματικό ποσό, περίπου 1.000 ευρώ, για προσωπικούς λόγους. Εγώ το αρνήθηκα και, εμμέσως πλην σαφώς, με εκβίασε. Αλλαξε δραματικά η συμπεριφορά της. Με κατήγγειλε ότι χτύπησα το παιδί. Ηρθε η Αστυνομία, έγιναν βίαιοι μαζί μου και μου έβαλαν χειροπέδες. Ο μεγάλος μου γιος φώναζε να με αφήσουν» είπε.

Advertisement

Η τραγουδίστρια είχε βρεθεί ξανά στο επίκεντρο της δημοσιότητας πριν από λίγα χρόνια, όταν δέχθηκε άγρια επίθεση από θαμώνα νυχτερινού κέντρου στη Θεσσαλονίκη, όπου εμφανιζόταν. Ο δράστης, άγνωστος προς την ίδια, της επιτέθηκε με κλοτσιές και γροθιές στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος.

Advertisement
TAGS:
Advertisement