klaiei-olo-to-nisi-esvise-noris-o-agapitos-podosfairistis-panos-galerakis-thrinos-ston-elliniko-athlitismo-260603
19:38

Κλαίει όλο το νησί: «Έσβησε» νωρίς, o αγαπητός ποδοσφαιριστής Πάνος Γαλεράκης, θρήνος στον Ελληνικό αθλητισμό

19:38
Ορφέας

Ο ποδοσφαιρικός κόσμος των Χανίων βυθίστηκε σε βαρύ πένθος μετά την απώλεια του 42χρονου ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Γαλεράκη. Ο Παναγιώτης έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Πέμπτης, αφού πάλεψε σκληρά με τον καρκίνο για σχεδόν δύο χρόνια.

Advertisement

Η Μάχη με την Ασθένεια

Σύμφωνα με πληροφορίες από koutipandoras.gr, ο Παναγιώτης Γαλεράκης έδινε μια δύσκολη και άνιση μάχη με την επάρατη νόσο. Η κατάσταση της υγείας του είχε προκαλέσει συγκίνηση στην τοπική κοινωνία, με πολλούς να στέκονται στο πλευρό του κατά τη διάρκεια αυτής της δοκιμασίας.

Στήριξη από την Τοπική Κοινωνία

Η περιπέτεια του Γαλεράκη είχε ευαισθητοποιήσει την τοπική ποδοσφαιρική κοινότητα και την ευρύτερη κοινωνία των Χανίων. Πολλές δράσεις είχαν οργανωθεί για την οικονομική στήριξη της οικογένειάς του, δείχνοντας την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση προς τον αγαπημένο ποδοσφαιριστή.

Advertisement

Advertisement

Η Ανάρτηση της Ομάδας του

“Προσπαθήσαμε όλοι μας να σου δώσουμε δύναμη να παλέψεις και το βλέμμα σου έδειχνε ότι θα τα καταφέρεις να κερδίσεις και αυτή την μάχη όπως έκανες και εντός γηπέδων….
Δυστυχώς μας άφησες πολύ νωρίς, μόλις 43 ετών, σκορπώντας θλίψη και ένα μεγάλο γιατί όχι μόνο στην οικογένεια του Ικάρου, αλλά και σε όλους όσους έχουν ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο στα Χανιά. Ήσουν υπόδειγμα αθλητή , πατέρα και συζύγου. Έδωσες άνιση μάχη κοντά ένα χρόνο τώρα…
Η αγάπη σου για τον Ίκαρο που υπηρέτησες ως ποδοσφαιριστής από όταν ήρθες μόνιμα στα Χανιά, θα μας μείνει αξέχαστη, όπως και το χαμόγελο σου ακόμα και τις τελευταίες μέρες της ζωής σου…
Όλη η οικογένεια του Α.Π.Σ ΙΚΑΡΟΣ ΜΟΥΡΝΙΩΝ εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΑΛΕΡΑΚΗ.
Ως ελάχιστο φόρο τιμής στην μνήμη του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ μας:
Στην εξόδιο ακολουθία , θα παραστεί σύσσωμο το ΔΣ, οι προπονητές και οι συμπαίχτες του και αντί στεφάνου, θα κατατεθεί χρηματικό ποσό στον σύλλογο Ορίζοντα που στήριξε τον αγώνα του.
Ανακοινώνουμε τέλος, πως τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά η ανδρική ομάδα θα φοράει περιβραχιόνιο αρχηγού με το όνομα του Παναγιώτη!!!
Το καλύτερο παιδί της ομάδας μας , ο Αρχηγός μας , το πρότυπο μας δεν είναι πια κοντά μας.
Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ αγαπημένε μας….
Θα ζείς πάντα στις καρδιές μας!!!
Καλό σου ταξίδι Πανάγο…”

Advertisement