Advertisement
NEWS

Κλαίει ο ουρανός πάνω από τα Χανιά: Νεκρός ο 18χρονος Κωνσταντίνος, δυστυχώς δεν κατάφεραν να τον σώσουν

15:04
Ορφέας

Τραγικό δυστύχημα το βράδυ της Πέμπτης, με θύμα τον 18χρονο Κωνσταντίνο Θ.

Το βράδυ της Πέμπτης, τα Χανιά βυθίστηκαν στο πένθος εξαιτίας μιας τραγωδίας, όταν τρία 18χρονα παιδιά βρέθηκαν ξαφνικά παγιδευμένα στα συντρίμμια του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν.

Advertisement

Η μοιραία νύχτα

Η ομάδα των τριών φίλων, αποτελούμενη από δύο αγόρια από τον Φουρνέ και μία κοπέλα από τον Αλικιανό, οδηγούσε από την Αγυιά προς τα Χανιά. Σε λίγα δευτερόλεπτα και για λόγους που παραμένουν άγνωστοι, το αυτοκίνητό τους βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, κοντά στην εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, και συγκρούστηκε με μεγάλη ταχύτητα στον κορμό ενός μεγάλου ευκαλύπτου.

Με τη βοήθεια ισχυρών δυνάμεων της Πυροσβεστικής, τα δύο αγόρια απεγκλωβίστηκαν αρχικά από το όχημα, ακολουθούμενα από την 18χρονη κοπέλα. Όλοι τους μεταφέρθηκαν άμεσα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Χανίων, όπου είχε σημάνει συναγερμός.

Advertisement

Το τραγικό τέλος

Ο 18χρονος Κωνσταντίνος Θ. από τον Φουρνέ βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν μέσω καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, δεν κατάφερε να επανέλθει.

Advertisement

Ο συνομήλικος φίλος του, Α.Σ., κάτοικος Φουρνέ και οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου, καθώς και η 18χρονη Σ.Δ., κάτοικος Αλικιανού, που υπέστησαν πολλαπλά τραύματα, υποβλήθηκαν σε χειρουργικές επεμβάσεις και εισήχθησαν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Νοσηλεύονται διασωληνωμένοι και σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Ο Κωνσταντίνος Θ. είναι ο όγδοος νέος κάτω των 25 ετών που χάνει τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη από την αρχή του 2024.

Ακολουθούν οι φωτογραφίες του άτυχου νεαρού

 

Advertisement
TAGS:
Advertisement