klaiei-o-oyranos-pano-ap-amp-8217-ti-chalkidiki-sparaktiko-trisagio-sto-moiraio-loynapark-thrinos-xana-gia-ton-gianni-295269
20:57

Κλαίει ο ουρανός πάνω απ’τη Χαλκιδική: Σπαρακτικό Τρισάγιο στο μοιραίο ΛούναΠαρκ, θρήνος ξανά για τον Γιάννη

20:57
Ορφέας

Σε βαρύ κλίμα, τελέστηκε το τρισάγιο στη μνήμη του 19χρονου που έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής. Ο νεαρός έχασε τη ζωή του όταν έσπασε παιχνίδι στο λούνα παρκ, προκαλώντας σοκ και θλίψη στην τοπική κοινωνία.

Τρισάγιο για τον 19χρονο στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής

Ο πατέρας του 19χρονου, Γιώργος Καμπαϊλής, μίλησε με πόνο στους δημοσιογράφους, τονίζοντας ότι η οικογένεια προσπαθεί να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Ο κ. Καμπαϊλής αποκάλυψε ότι έχει στα χέρια του επίσημα έγγραφα που αποδεικνύουν τη σχέση του δήμου με τον επιχειρηματία του λούνα παρκ, μέσω απευθείας αναθέσεων που έγιναν το 2021, χωρίς την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου.

Advertisement

“Προσπαθούμε όλοι να καταλήξουμε και να ξεκαθαρίσουμε πλέον, το ξεκάθαρο. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Έχω στα χέρια μου επίσημα δημόσια έγγραφα που αποδεικνύουν τη σχέση του δήμου με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία, με απευθείας αναθέσεις του 2021 χωρίς να υπογράφει και να υπάρχει απόφαση του δημοτικού συμβουλίου”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναμονή Δικαιοσύνης και Αποφασιστικότητα

Ο πατέρας του αδικοχαμένου νεαρού δήλωσε ότι θα καταθέσει τα συγκεκριμένα έγγραφα στην εισαγγελία Χαλκιδικής, ζητώντας την άμεση παρέμβαση των αρχών για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. Τόνισε ότι εάν δεν υπάρξει η απαραίτητη ανταπόκριση, θα αναλάβει προσωπικά δράση, τόσο ως πατέρας όσο και ως πολίτης, για να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Advertisement

“Περιμένω πλέον, μετά από όλα όσα έχουν διαπιστωθεί, να πράξει τα δέοντα η εισαγγελική αρχή. Αν δεν συμβεί αυτό σας δίνω τον λόγο μου, πρώτα ως πατέρας και μετά ως άνθρωπος ότι θα πράξω και εγώ με τον ίδιο τρόπο”.

Advertisement

Επιμνημόσυνη Δέηση για τον 19χρονο

Νωρίτερα, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, με πρωτοβουλία του ιερέα και του εκκλησιαστικού συμβουλίου, τιμώντας τη μνήμη του 19χρονου. Η τοπική κοινότητα, βυθισμένη σε θλίψη, συγκεντρώθηκε για να στηρίξει την οικογένεια του νεαρού και να εκφράσει την αλληλεγγύη της σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Ακολουθούν Φωτογραφίες:

“Κατέρρευσε” ο πατέρας του 19χρονου στο λούνα παρκ: Πήγε στο σημείο της τραγωδίας και είδε αυτό που φοβόταν

Ο πατέρας του 19χρονου, που έχασε τη ζωή του σε ένα παιχνίδι, στο λούνα παρκ, στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, το βράδυ της Δευτέρας, μπροστά στα μάτια της μητέρας και των αδελφών της, κατέρρευσε στο σημείο της τραγωδίας.

Advertisement

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το Thesstoday.gr, ο Γιώργος Καμπαϊλής προχώρησε σε αυτοψία στο “Crazy Dance”, σήμερα, Πέμπτη, το μεσημέρι, εκεί όπου ο γιος του έχασε τη ζωή του, συνοδευόμενος από τον άλλο του γιο, για να σχηματίσουν εικόνα για το πώς συνέβη το περιστατικό.

Κατέρρευσε ο πατέρας του 19χρονου στο λούνα παρκ

Κατέρρευσε ο πατέρας του 19χρονου

Advertisement