Advertisement
NEWS

Η Κατερίνα και η Ιωάννα δεν είναι πια μαζί μας: Ανείπωτη τραγωδία για τις δυο αδερφές που σκοτώθηκαν σε τροχαίο

15:44
Δημήτρης Δημόπουλος

Δύο γονείς από το 2014 έως και σήμερα βιώνουν την απόλυτη τραγωδία, καθώς έχασαν τα δύο παιδιά τους μετά από τροχαίο που είχαν, όταν κι επέστρεφαν σπίτι τους.

Η Κατερίνα και η Ιωάννα ήταν δύο κορίτσια, τα οποία στις 23 Ιουλίου 2014 είχαν πάει ν’ απολαύσουν μια συναυλία, όμως στην επιστροφή για το σπίτι τους είχαν τροχαίο ατύχημα, το οποίο τους έκοψε το νήμα της ζωής.

Advertisement

Έτσι, λοιπόν, εδώ και δέκα χρόνια οι γονείς τους, Κώστας και Αθηνά, βιώνουν τον απόλυτο πόνο, τον οποίο δεν πρόκειται να ξεπεράσουν ποτέ και για όσο διάστημα ζήσουν.

Ανείπωτη τραγωδία για δύο γονείς: Έχασαν τις δύο κόρες τους σε τροχαίο ατύχημα

Advertisement

Τον απόλυτο εφιάλτη βιώνουν εδώ χρόνια δύο τραγικοί γονείς.

Advertisement

Ο Κώστας και η Αθηνά έχασαν ό,τι πολυτιμότερο είχαν, τις δύο τους κόρες, την 21χρονη Κατερίνα και τη 18χρονη Ιωάννα, οι οποίες σκοτώθηκαν σε τροχαίο, ενώ επέστρεφαν από συναυλία.

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στις 23 Ιουλίου 2014 ενώ το μοιραίο αυτοκίνητο, οδηγούσε ο παιδικός τους φίλος, ο 20χρονος Φίλιππος, ο οποίος επίσης έχασε τη ζωή του.

 

Advertisement

«Το αγόρι δεν έφταιγε. Το φορτηγό μπήκε στον δρόμο του τελευταία στιγμή και ο θάνατος των παιδιών μας ήταν ακαριαίος» ανέφερε η κα Αθηνά στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” Η ίδια είχε πάει νωρίτερα τις κόρες της στην εκδήλωση και δεν περίμενε όταν τις χαιρετούσε ότι δε θα τις ξανάβλεπε ποτέ ξανά.

“Είπαμε θα τα πούμε αργότερα. Και δεν τα είπαμε ποτέ. Μετά τη μία τα ξημερώματα ήρθαν στο σπίτι και μας ειδοποίησαν για το τροχαίο. Με το που το άκουσα άδειασε το κεφάλι μου.

Κατεβήκαμε στον δρόμο και αισθάνθηκα ότι τα παιδιά μου είχαν φύγει. Δεν υπάρχει χρώμα στη ζωή. Πλέον είναι μαύρα όλα. Και ο ήλιος που βγαίνει, εγώ δεν το βλέπω”.

Advertisement
TAGS:
Advertisement