gynaika-vekri-se-miso-metro-pisina-pernoysan-dipla-tis-tin-ora-poy-pnigontan-alla-nomizan-pos-kanei-askiseis-gymnastikis-sto-nero-281790
13:44

Γυναίκα vεκρή σε μισό μέτρο πισίνα: Περνούσαν δίπλα της την ώρα που πνίγονταν αλλά νόμιζαν πως κάνει ασκήσεις γυμναστικής στο νερό

13:44
Εβίτα Γκέκα

Ένα βίντεο που προκαλεί οργή έφτασε στη δημοσιότητα, καθώς καταγράφει τη στιγμή που μια 58χρονη γυναίκα χάνει τη ζωή της σε μια ρηχή πισίνα. Περιτριγυρισμένη από λουόμενους, κανείς δεν κινείται για να τη βοηθήσει, παρά το γεγονός ότι είναι σε άμεσο κίνδυνο.

Το χρονικό της Υπόθεσης

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Φεβρουάριο με θύμα την 58χρονη Λετίσια Γκονζάλες Τρίπλετ. Στο βίντεο φαίνεται η Τρίπλετ να βρίσκεται στην πισίνα ενός αθλητικού κέντρου στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ, όταν ξαφνικά αρχίζει να αντιμετωπίζει δυσκολίες να παραμείνει στην επιφάνεια.

Advertisement

Το συγκλονιστικό βίντεο δείχνει την άτυχη γυναίκα να αγωνίζεται να προσκολληθεί στη σκάλα της πισίνας, προσπαθώντας ανεπιτυχώς να παραμείνει στην επιφάνεια του νερού. Η εξοργιστική πτυχή της υπόθεσης είναι ότι ακόμα και όταν η Τρίπλετ είχε ήδη χάσει τη ζωή της, οι λουόμενοι που περνούσαν από το σημείο δεν έδειξαν κανένα ενδιαφέρον ή βοήθεια.

Ακολουθεί η ανάρτηση με το σκληρό βίντεο

Advertisement

25 λεπτά μέχρι να καταλάβουν ότι η Λετίσια Γκονζάλες Τρίπλετ  ήταν νεκρή

Σύμφωνα με τη δικογραφία, η 58χρονη προσπαθούσε επί 25 λεπτά να σωθεί, χωρίς κανέναν από όσους βρίσκονταν στον χώρο της πισίνας να κάνει οτιδήποτε για να τη βοηθήσει.

Ο δικηγόρος του αθλητικού κέντρου ανέφερε ότι η Τρίπλετ, που είχε υπηρετήσει στην αμερικανική πολεμική αεροπορία, χρησιμοποιούσε πατερίτσες πριν εισέλθει στην πισίνα.

Advertisement

Η ίδια δικηγόρος ανέφερε ότι ο θάνατος της 58χρονης προήλθε από καρδιακή ανακοπή και τόνισε ότι παρόμοιο περιστατικό δεν είχε συμβεί ποτέ στο συγκεκριμένο αθλητικό κέντρο.

Παράλληλα, δεν έχει διευκρινιστεί αν η ατυχή γυναίκα ζήτησε βοήθεια.