gynaika-stin-patra-epsachne-pantoy-ton-aderfo-tis-omos-molis-mpike-stin-apothiki-kai-ton-eide-amp-8230-epathe-sok-315667
21:46

Γυναίκα στην Πάτρα έψαχνε παντού τον αδερφό της όμως μόλις μπήκε στην αποθήκη και τον είδε… έπαθε σοκ

21:46
Γιώτα Κορώνα

Ένα θλιβερό περιστατικό ήρθε στο φως στην περιοχή της Οβρυάς, κοντά στην Πάτρα, όταν ένας 57χρονος άνδρας εντοπίστηκε απαγχονισμένος σε αποθήκη που ανήκε σε οικογενειακό αγρόκτημα. Το τραγικό γεγονός ανακαλύφθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, 25 Οκτωβρίου, όταν η αδερφή του άνδρα βρήκε τον αδερφό της νεκρό στο χώρο.

Τραγικό Συμβάν στην Οβρυά Πατρών: Απαγχονισμένος Βρέθηκε 57χρονος σε Οικογενειακό Αγρόκτημα

Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες από το tempo24.news, οι αρχικές ενδείξεις και τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί υποδεικνύουν ότι πιθανότατα πρόκειται για περίπτωση αυτοκτονίας. Ο 57χρονος συνήθιζε να επισκέπτεται το συγκεκριμένο αγρόκτημα τακτικά, καθώς εκεί διέμενε ο ηλικιωμένος πατέρας του, τον οποίο φρόντιζε συστηματικά.

Advertisement

Το τραγικό αυτό συμβάν έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, αφήνοντας έντονα ερωτήματα και βαθιά θλίψη στην οικογένεια και τους κοντινούς τους ανθρώπους.

Απίστευτο συμβάν Πάτρα: Γυναικά μπήκε στο σπίτι της κι έπαθε σοκ με αυτό της με αυτό που αντίκρισαν τα ματάκια της

Advertisement

Μοιάζει με σενάριο από κινηματογραφική ταινία, αλλά συνέβη πραγματικά στην Πάτρα!

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, μια γυναίκα, ιδιοκτήτρια κατοικίας, πήγε να εισέλθει στο σπίτι της για να πάρει μερικά αντικείμενα και βρέθηκε αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη.

Σε σοκ γυναίκα στην Πάτρα με αυτό που αντίκρισε στο σπίτι της

Μέσα στο σπίτι της διέμενε ένα ζευγάρι αλλοδαπών, το οποίο είχε προκαλέσει σημαντικές ζημιές στο εσωτερικό του.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, οι αλλοδαποί είχαν εγκατασταθεί στην οικία από την Πέμπτη, ενώ ανάμεσά τους υπήρχε σοβαρός καυγάς.

Advertisement

Η ιδιοκτήτρια ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία, με δυνάμεις της Άμεσης Δράσης και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να φτάνουν στο σημείο και να συλλαμβάνουν το ζευγάρι.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ θα οδηγηθούν ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα Πατρών.

Advertisement