Ο Γιώργος Κατσαρός ήταν καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» και αναφέρθηκε στο τραγούδι “Κυρά Γιώργαινα, στον τσακωμό του με τον Γιάννη Πάριο και στα δύσκολα παιδικά χρόνια.
Όσον αφορά τον τσακωμό του με τον Γιάννη Πάριο, επειδή τραγούδησε τον ύμνο του Ολυμπιακού κρυφά από εκείνον, ο συνθέτης εξήγησε ότι είχε συστήσει τον Γιάννη Πάριο στον Μίνω Μάτσα και δεν του έκανε δίσκο, παρότι τον άκουσε στο σπίτι του Γιώργου Κατσαρού να τραγουδάει, αλλά τον φώναξε στο στούντιο για τον ύμνο του Ολυμπιακού. «Ήταν η μόνη φορά που τσακωθήκαμε» υπογράμμισε ο Γιώργος Κατσαρός που βεβαίως μετά χάρισε στο Γιάννη Πάριο μεγάλα τραγούδια.
Στο μεταξύ, ο Γιώργος Κατσαρός μίλησε για το τραγούδι «Κυρά Γιώργαινα» που ακούστηκε κατά τη διάρκεια της δικτατορίας και υπήρχε η φήμη ότι σατίριζε τον Γεώργιο Παπαδόπουλο. Το κομμάτι, στόσο, είχε γραφτεί από τον Πυθαγόρα για τη σύζυγο του Γιώργου Κατσαρού, την οποία έπαιρνε τηλέφωνο και την πείραζε για το πού βρίσκεται ο σύζυγός της.
Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Τόλη Βοσκόπουλο, επισημαίνοντας «έχω βάλει το χεράκι μου να γίνει τραγουδιστής ο Βοσκόπουλος» και συμπλήρωσε πως έκαναν μαζί και το φανταρικό, όπως και με τον Ανδρέα Μπάρκουλη, ενώ αποκάλυψε πως ο ηθοποιός Μίμης Φωτόπουλος του άφησε στίχους για πολλά τραγούδια που προορίζονται για τον Μανώλη Μητσιά.
Ο Γιώργος Κατσαρός εξομολογήθηκε πως το τραγούδι που έχει ζηλέψει είναι τα «Ήσυχα βράδια» του Λάκη Παπαδόπουλου, το απωθημένο του όμως είναι η Χαρούλα Αλεξίου, με την οποία δεν κατάφερε να συνεργαστεί ποτέ.
Τέλος, ο συνθέτης μίλησε για την δύσκολη παιδική του ηλικία. «Είχαμε ταβέρνα, αλλά δεν είχαμε κρέας στο σπίτι. Ο πατέρας μου ήταν μάγειρας των ανακτόρων. Εμείς μεγαλώσαμε στην Κατοχή. Οι Γερμανοί επιτάξανε το Μον Ρεπό. Έφαγε ξύλο γιατί δεν χαιρέτισε την ιταλική σημαία. Και από το ξύλο έπαθε φυματίωση και ήρθε στο Σωτηρία και πέθανε. Είδα τη μητέρα μου που ανέλαβε τη θέση του πατέρα μου στην ταβέρνα και να μεγαλώσει εμένα και την αδελφή μου», κατέληξε ο Γιώργος Κατσαρός.