giati-re-kosta-thrinos-stin-astynomia-amp-8211-matheytike-to-onoma-toy-nekroy-amp-8211-telika-einai-o-kostas-dimitrioy-316104
15:03

Γιατί ρε Κώστα: Θρήνος στην Αστυνομία – Μαθεύτηκε το όνομα του νεκρού – Τελικά είναι ο Κώστας Δημητρίου

15:03
Εβίτα

Με μεγάλη θλίψη, η οικογένεια της Αστυνομίας Κύπρου αποχαιρετά τον 22χρονο Κώστα Δημητρίου, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της προηγούμενης ημέρας. Ο τραγικός θάνατος του νέου αστυφύλακα αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στις καρδιές των συναδέλφων του και των αγαπημένων του προσώπων.

Συλλυπητήρια από την ηγεσία της αστυνομίας

Η ηγεσία της Αστυνομίας εξέφρασε βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Δημητρίου, διαβεβαιώνοντας ότι η στήριξή τους θα παραμείνει αδιάκοπη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Advertisement

Ο Δημητρίου είχε ενταχθεί πρόσφατα στην Αστυνομία Κύπρου ως δόκιμος αστυφύλακας, ξεκινώντας την επαγγελματική του πορεία στις 27 Νοεμβρίου 2023. Η Αστυνομία δεν αποχαιρετά απλώς έναν συνάδελφο, αλλά έναν νέο γεμάτο όνειρα, που είχε την προοπτική να προσφέρει σημαντικά στην κοινότητα.

Το χρονικό του τραγικού δυστυχήματος

Το μοιραίο συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 8 το βράδυ, όταν ο Δημητρίου οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στην οδό Αγίου Γενναδίου στην περιοχή Αρχάγγελος. Για λόγους που παραμένουν υπό διερεύνηση, ο νεαρός έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί και να προσκρούσει στο πεζοδρόμιο.

Advertisement

Παρά τη μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με ασθενοφόρο, διαπιστώθηκε ο θάνατός του κατά την άφιξη. Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά τις συνθήκες του δυστυχήματος, ώστε να αποκαλυφθούν τα αίτια που οδήγησαν στο τραγικό αυτό συμβάν.

Advertisement

Η απώλεια του νεαρού Κώστα Δημητρίου βυθίζει τόσο την Αστυνομία όσο και την ευρύτερη κοινωνία στο πένθος, καθώς όλοι αποχαιρετούν έναν νέο με ελπίδες και προοπτικές για το μέλλον.

Advertisement