gemise-nekra-psaria-olo-to-limani-makavrio-theama-se-megali-poli-tis-elladas-oi-katoikoi-ta-mazeyoyn-me-apoches-295303
21:01

Γέμισε νεκρά ψάρια όλο το λιμάνι: Μακάβριο θέαμα σε μεγάλη πόλη της Ελλάδας, οι κάτοικοι τα μαζεύουν με απόχες

21:01
Ορφέας

Απίστευτες εικόνες κάνουν το γύρο του διαδικτύου από το λιμάνι του Βόλου, όπου χιλιάδες νεκρά ψάρια έχουν πλημμυρίσει την επιφάνεια της θάλασσας, προκαλώντας σοκ και ανησυχία στην τοπική κοινωνία.

Το φαινόμενο ξεκίνησε με αναφορές για νεκρά ψάρια που ξεβράζονταν στις ακτές του Βόλου, και γρήγορα επεκτάθηκε σε άλλες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος, όπως στον Άναυρο, τις Αλυκές και τη Νέα Αγχίαλο, ενώ ψάρια επιπλέουν σε όλο τον Παγασητικό Κόλπο.

Advertisement

Σοκ στο Βόλο: Χιλιάδες Νεκρά Ψάρια στο Λιμάνι

Το λιμάνι του Βόλου γέμισε με νεκρά ψάρια, δημιουργώντας ένα αποκρουστικό θέαμα που συνοδεύεται από έντονη δυσοσμία, κάνοντας την κατάσταση αφόρητη για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής. Η εικόνα των νεκρών ψαριών που επιπλέουν στη θάλασσα προκάλεσε μεγάλη ανησυχία και κινητοποίησε τις τοπικές αρχές.

Εργασίες Καθαρισμού

Από νωρίς το πρωί, συνεργεία καθαρισμού ξεκίνησαν να απομακρύνουν τα νεκρά ψάρια από τη θάλασσα. Εργαζόμενοι στην καθαριότητα χρησιμοποιούσαν απόχες για να συλλέξουν τα ψάρια, τα οποία στη συνέχεια συγκέντρωναν σε μαύρες σακούλες και τα φόρτωναν σε απορριμματοφόρα, σε μια προσπάθεια να αποκαταστήσουν την τάξη και την καθαριότητα στην περιοχή.

Advertisement

Αιτίες και Επιπτώσεις

Οι αιτίες που οδήγησαν στο μαζικό θάνατο των ψαριών δεν έχουν ακόμα εξακριβωθεί, και οι αρχές ερευνούν την υπόθεση για να προσδιορίσουν τους παράγοντες που συνέβαλαν στο φαινόμενο. Οι κάτοικοι εκφράζουν την ανησυχία τους για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις που μπορεί να έχει αυτό το φαινόμενο, καθώς και για την πιθανή απειλή που μπορεί να εγκυμονεί για τη δημόσια υγεία.

Advertisement

Ακολουθούν Φωτογραφίες και Βίντεο: