frikto-egklima-sto-kentro-tis-thessalonikis-nekros-29chronos-poy-machairothike-apo-17chrono-filo-toy-pagomara-sti-geitonia-279764
14:23

Φρικτό έγκλημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης: Νεκρός 29χρονος που μαχαιρώθηκε από 17χρονο φίλο του, παγωμάρα στη γειτονιά

14:23
Εβίτα Γκέκα

Κατέληξε ο 29χρονος στη Θεσσαλονίκη που δέχθηκε μαχαιριές από έναν 17χρονο. Ο άτυχος νεαρός έχασε τη ζωή του παρά τις προσπάθειες των γιατρών. Όταν οι συγγενείς του ενημερώθηκαν για το θάνατό του, συγκεντρώθηκαν έξω από το νοσοκομείο.

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι για τον 29χρονο που δέχθηκε μαχαιριές στη Θεσσαλονίκη από έναν 17χρονο. Τόσο ο δράστης όσο και το θύμα ήταν Πακιστανοί, οι οποίοι ζούσαν τελευταία στην πόλη. Αμέσως μετά την αιματηρή επίθεση, ο ανήλικος τραυματίστηκε από το ίδιο μαχαίρι.

Advertisement

Η αιτία για την αιματηρή δολοφονία

Οι ακριβείς λόγοι του φονικού δεν έχουν γίνει γνωστοί, και η αστυνομία προχωρά στη λήψη καταθέσεων από στενά φιλικά και συγγενικά πρόσωπα τους. Η ατμόσφαιρα μετά το έγκλημα ήταν εξαιρετικά τεταμένη, με τους συγγενείς του 29χρονου να απαιτούν απαντήσεις τόσο από τους γιατρούς όσο και από τις αρχές ασφαλείας.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η αιματηρή σύγκρουση στην οδό Γιαννιτσών στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, 11 Ιουλίου 2024. Κατά τη σύγκρουση, ο 29χρονος τραυματίστηκε από μαχαίρι και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.

Advertisement

Σε σοβαρή κατάσταση και ο δράστης

Σε σοβαρή κατάσταση και υπό φρουρά συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου ο 17χρονος, επίσης Πακιστανός, ο οποίος σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής, μαχαίρωσε τον 29χρονο και στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε με το ίδιο μαχαίρι.

Advertisement

Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή τον 29χρονο, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Ο νεαρός μπήκε στο χειρουργείο, αλλά λίγο αργότερα, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές από το νοσοκομείο, άφησε την τελευταία του πνοή.

Πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι το βράδυ συγκεντρώθηκαν συγγενείς και των δύο ατόμων, με την αστυνομία να διερευνά τα αίτια της άγριας συμπλοκής.

Advertisement