friki-sti-larisa-nekri-25chroni-stis-4-to-ximeroma-mesa-se-ekkokistirio-amp-8211-egklovistike-se-michanima-kai-pethane-310202
14:15

Φρίκη στη Λάρισα: Νεκρή 25χρονη στις 4 το ξημέρωμα μέσα σε εκκοκιστήριο – Εγκλωβίστηκε σε μηχάνημα και πέθανε

14:15
Δημήτρης Δημόπουλος

Ένα πολύ σοβαρό και παράλληλα τραγικό περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα, όταν μια κοπέλα 25 χρονών είχε εργατικό ατύχημα κι έχασε τη ζωή της σκορπίζοντας θλίψη και πόνο.

Συγκεκριμένα λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα και κοντά στο χωριό Πρόδρομος μια κοπέλα ηλικίας 25 χρονών έχασε τη ζωή της με τραγικό τρόπο, καθώς είχε εργατικό ατύχημα.

Advertisement

Θλίψη: 25χρονη έφυγε από τη ζωή – Το χρονικό της τραγωδίας

Μια τραγωδία σημειώθηκε στη Λάρισα, καθώς μια νεαρή γυναίκα έχασε τη ζωή της σε ένα φρικτό εργατικό ατύχημα σε εκκοκκιστήριο, αφήνοντας πίσω της θλίψη και πόνο. Το περιστατικό συνέβη κοντά στο χωριό Πρόδρομος, ανάμεσα στη Λάρισα και τον Βόλο, συγκλονίζοντας την τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ατύχημα έλαβε χώρα νωρίς τα ξημερώματα, όταν η 25χρονη γυναίκα βρέθηκε παγιδευμένη σε ένα μηχάνημα του εκκοκκιστηρίου λίγο πριν τις 4:00. Η κατάσταση ήταν κρίσιμη και απαιτήθηκε άμεση επέμβαση από τις τοπικές αρχές. Συγκεκριμένα, έξι οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας με δώδεκα άνδρες κινητοποιήθηκαν για τον απεγκλωβισμό της.

Advertisement

Μάχη να σωθεί η νεαρή κοπέλα

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών, η κατάσταση ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) ανταποκρίθηκε άμεσα και η γυναίκα μεταφέρθηκε στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας αμέσως μετά τον απεγκλωβισμό της. Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες, ήταν αργά, και η 25χρονη δεν κατάφερε να επιβιώσει.

Advertisement

Οι αρχές συνεχίζουν να ερευνούν τις συνθήκες του ατυχήματος, καθώς αναμένεται να ριχθεί φως στις ακριβείς αιτίες που οδήγησαν στο μοιραίο γεγονός.

Τραγικό θάνατο σε εργατικό δυστύχημα βρήκε ξημερώματα της Δευτέρας (07.10.24) μία 25χρονη σε εκκοκκιστήριο, κοντά στο χωριό Γλαύκη της Λάρισας.

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν από τις 04:00 τα ξημερώματα, με πληροφορίες του onlarissa να αναφέρουν πως η άτυχη γυναίκα φέρεται να εγκλωβίστηκε σε μηχάνημα κατά τη διάρκεια εργασιών στο εκκοκκιστήριο που βρίσκεται μεταξύ Λάρισας και Βόλου.

Advertisement

Για τον απεγκλωβισμό της γυναίκας, η οποία εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της, επιχείρησαν 10 αξιωματικοί της Πυροσβεστικής με τρία οχήματα.

Η 25χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Για τα αίτια του εργατικού δυστυχήματος διενεργείται προανάκριση.

Advertisement