eyvoia-tragodia-me-2-nekroys-neoys-se-dystychima-dyo-miteres-klaine-ta-paidia-toys-205793
21:51

Εύβοια: Τραγωδία με 2 νεκρούς νέους σε δυστύχημα «Δύο μητέρες κλαίνε τα παιδιά τους»

21:51
Ορφέας

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (30.08.2024) στην Εύβοια, όπου δύο νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ένα σοβαρό τροχαίο δυστύχημα, ενώ άλλοι δύο τραυματίστηκαν.

Θανατηφόρο Τροχαίο στην Εύβοια

Σύμφωνα με πληροφορίες από το evima.gr, το τραγικό συμβάν συνέβη λίγο μετά τα φανάρια της Λαμψάκου, στη Χαλκίδα. Ο 20χρονος οδηγός και η σχεδόν συνομήλική του συνεπιβάτιδα, επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο όταν αυτό συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα φορτηγό.

Advertisement

Οι δύο νέοι απεγκλωβίστηκαν από τους πυροσβέστες που έφτασαν άμεσα στο σημείο, δυστυχώς όμως χωρίς τις αισθήσεις τους. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που δεν τους άφησε περιθώριο επιβίωσης.

Οι Τραυματίες

Στο ίδιο δυστύχημα τραυματίστηκαν άλλοι δύο άνθρωποι, οι οποίοι μεταφέρθηκαν άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας τους παραμένουν περιορισμένες.

Advertisement

Κυκλοφοριακή Συμφόρηση

Η σοβαρότητα του ατυχήματος οδήγησε στο κλείσιμο του δρόμου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, προκαλώντας μεγάλη ταλαιπωρία στους οδηγούς που κινούνταν στην περιοχή.

Advertisement

Αυτό το τραγικό γεγονός υπενθυμίζει πόσο εύθραυστη μπορεί να είναι η ζωή και πόσο σημαντική είναι η προσοχή στους δρόμους. Οι σκέψεις όλων μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων και των τραυματιών σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Ακολουθούν Φωτογραφίες και Βίντεο:

Advertisement

Advertisement