Advertisement
NEWS

Εξαφανίστηκε αργά το βράδυ, έβγαλε ένταλμα η αστυνομία: Μαύρες ώρες για την Τατιάνα Μπλάτνικ, μετά το διαζύγιο

22:27
Γιώτα Κορώνα

Η αναφορά της είδησης περί της αιφνιδιαστικής εξαφάνισης ενός μέλους της οικογένειας της Τατιάνας Μπλάτνικ στο Μαλιμπού έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον παγκοσμίως τις τελευταίες ώρες. Αρχικώς, τα διεθνή μέσα ανέφεραν την εξαφάνιση του πατριού της Μπλάτνικ, ενώ τελικά πρόκειται για τον 53χρονο γιο του Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ, ο οποίος φέρει το ίδιο όνομα με τον πατέρα του.

Advertisement

Σύμφωνα με τα διεθνή δημοσιεύματα, ο 53χρονος από τη Νέα Υόρκη εξαφανίστηκε κατά τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου στο Μαλιμπού της Καλιφόρνιας. Ο ίδιος ήταν εκείνος που τελευταία φορά εθεάθη γύρω στην 01:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου στο 6000 block του Murphy Way, μια περιοχή γνωστή για τα πολυτελή της σπίτια και τα κτήματά της κοντά στο Escondido Falls.

Φημολογείται πως φορούσε μπλε πουκάμισο, γκρι παντελόνι αλλά δεν φορούσε παπούτσια.

Η περιοχή όπου πραγματοποιήθηκε η εξαφάνιση χαρακτηρίζεται από την αγροτική της φύση, με απότομες πλαγιές και έλλειψη φωτισμού κατά τη διάρκεια της νύχτας. Παρά το γεγονός ότι λεπτομέρειες σχετικά με τις συνθήκες της εξαφάνισης του παραμένουν άγνωστες.

Advertisement

Ο κύριος Μπρίλεμπουργκ περιγράφεται ως ένας άνδρας ηλικίας 53 ετών, με ύψος 1,78 μέτρα, γκρίζα μαλλιά και πράσινα μάτια, καθώς και ένα τατουάζ στο επάνω μέρος του μηρού του.

Advertisement

«Υπάρχει ανησυχία για την υγεία του κ. Μπρίλεμπουργκ», ανέφερε το Τμήμα του Σερίφη στην έκθεσή του για αγνοούμενους.

«Η LASD (γραφείο σερίφη του Λος Άντζελες) αναφέρει ότι ο Μπρίλεμπουργκ δεν έχει πλέον δεσμούς με την οικογένεια, κάτι που ισχύει μετά το διαζύγιο της Τατιάνας και του Νικόλαου. Οι αρχές κάνουν έκκληση σε όποιον έχει δει ή έχει πληροφορίες για το πού βρίσκεται να επικοινωνήσει με τις Αρχές.»

Advertisement

Ποιος είναι ο Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ;

Ο Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ, του οποίου η τύχη παραμένει άγνωστη, υποτίθεται ότι είναι ο γιος του πατριού της Τατιάνας Μπλάτνικ και ετεροθαλής αδελφός της, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Καθώς οι δύο τους φέρουν το ίδιο όνομα, αρχικά οι ειδησεογραφικές πηγές παρέσυραν στην εσφαλμένη υπόθεση ότι πρόκειται για τον πατέρα του, ο οποίος είχε παντρευτεί τη μητέρα της Μπλάτνικ, τη Μαρί Μπλανς Μπιερλάιν.

Υπενθυμίζουμε πως ο πατριός της την είχε συνοδεύσει στον γάμο της στο νησί των Σπετσών με τον Νικόλαο πριν από δεκατέσσερα χρόνια.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Advertisement

Ξημέρωσε η πιο δύσκολη Δευτέρα για την Τατιάνα Μπλάτνικ: Δυστυχώς, έμαθε τα δυσάρεστα νωρίς το πρωί

Η Τατιάνα Μπλάτνικ περνάει ώρες αγωνίας, καθώς ο πατριός της, Ατίλιο Μπρίλενμπουργκ, αγνοείται από το περασμένο Σάββατο, το βράδυ, στο Μαλιμπού, με τις Αρχές να απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι.

Ειδικότερα, ο 53χρονος εθεάθη, για τελευταία φορά, στη 1:10, αργά το βράδυ του Σαββάτου, όπως αναφέρει το Γραφείο του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες και από τότε τα ίχνη του έχουν χαθεί.

 

Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι φορούσε μπλε πουκάμισο, γκρι παντελόνι και είναι ξυπόλυτος.

 

Όπως αναφέρεται στην ειδοποίηση των Αρχών, ο Μπρίλεμπουργκ είναι λευκός, ύψους 1,78 μ. και βάρους 75 κιλών, με γκρίζα μαλλιά, πράσινα μάτια και ένα τατουάζ στο πάνω μέρος του μηρού του.

 

«Υπάρχει ανησυχία για την ευημερία του κ. Μπρίλεμπουργκ» υπογράμμισε το Γραφείο του σερίφη, απευθύνοντας έκκληση σε όποιον έχει δει ή έχει πληροφορίες για το πού βρίσκεται να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

 

 

Η εξαφάνιση του πατριού της Τατιάνας Μπλάτνικ στη Daily Mail

 

 

Η Τατιάνα Μπλάτνικ αισθάνεται τον πατριό της σαν πατέρα

 

Σημειώνεται ότι, ο πατριός της πρώην συζύγου του Νικόλαου Γλύξμπουργκ, παντρεύτηκε τη μητέρα της, λίγα χρόνια μετά τον θάνατο του πατέρα της, όταν η ίδια ήταν επτάετών, οπότε τον αισθάνεται σαν πατέρα της.

 

Όπως αναφέρει το CBS, πρόκειται για τον γιο του συζύγου της μητέρας της Τατιάνας, Μarie Blanche.

 

O 53χρονος γιος του Αττίλιο Μπρίλεμπουργκ έχει το ίδιο όνομα με τον πατέρα του, γι΄αυτό προφανώς έγινε η παρεξήγηση.

 

Σύμφωνα με το cbsnews, οι δημοσιογράφοι ζήτησαν μια δήλωση από την Τατιάνα Μπλάτνικ, αλλά ακόμα δεν έχει δηλώσει τίποτα.

 

TAGS:
Advertisement