Advertisement
NEWS

Έπαθαν σοκ οι περαστικοί: Φριχτό τροχαίο δυστύχημα με θύμα 45χρονο, εκσφενδονίστηκε από το ΙΧ και διαμελίστηκε

11:01
Γιώτα Κορώνα

Την Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2024, τα ξημερώματα, σημειώθηκε ένα φρικτό τροχαίο δυστύχημα στον Πύργο, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 45χρονου άνδρα. Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 3:30 τα ξημερώματα στην Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου.

Ο άνδρας, που υπήρξε το θύμα της καταστροφικής σύγκρουσης, βρήκε τραγικό θάνατο επί τόπου.

Advertisement

Ο 45χρονος, ο οποίος ήταν γνωστός στην περιοχή της Ηλείας, κατευθυνόταν από τον Πύργο προς την Αμαλιάδα οδηγώντας ένα πολυτελές BMW Ζ4 μεγάλου κυβισμού. Στο ύψος του ιδρύματος Νέα Βασιλειάδα, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και, λίγα μέτρα πιο κάτω, το αυτοκίνητο συγκρούστηκε με δύναμη σε δύο μεταλλικές κολώνες ηλεκτροφωτισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ilialive, κατά τη διάρκεια της διπλής πρόσκρουσης, το σώμα του 45χρονου εκσφενδονίστηκε και διαμελίστηκε, καταλήγοντας στο κέντρο του δρόμου.

Advertisement

Ο έντονος θόρυβος που προκλήθηκε από τη βίαιη πρόσκρουση του οχήματος έκανε τους κατοίκους των γύρω σπιτιών να βγουν έντρομοι στο δρόμο, όπου αντίκρισαν σοκαριστικές και συγκλονιστικές σκηνές.

Advertisement

Δείτε παρακάτω τα σχετικά αποσπάσματα από το συμβάν:

Δείτε παρακάτω τισ σχετικές φωτογραφίες:

Ο 45χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός επί τόπου, με τον θάνατό του να έχει επέλθει ακαριαία από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης. Ο δρόμος γύρω από το σημείο του ατυχήματος είχε καλυφθεί με συντρίμμια από το καταστραμμένο όχημα.

Advertisement

Αμέσως μετά την ειδοποίηση, στο σημείο κατέφθασαν άντρες της Τροχαίας Πύργου, ενώ στη συνέχεια έφτασαν και δυνάμεις του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου.

Από τις πρώτες πληροφορίες προκύπτει ότι ο οδηγός του BMW Ζ4 δεν διέθετε άδεια οδήγησης. Για την πλήρη κατανόηση των συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος, αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής, η οποία θα ρίξει φως στα αίτια και τις συνθήκες της τραγικής κατάληξης.

TAGS:
Advertisement