eniose-dyspnoia-amp-038-esvise-stin-agkalia-ton-gonion-tis-sparagmos-stin-imathia-nekri-i-23chroni-dafni-koyrkoyta-260176
22:10

Ένιωσε δύσπνοια & «έσβησε» στην αγκαλιά των γονιών της: Σπαραγμός στην Ημαθία –Νεκρή η 23χρονη Δάφνη Κουρκούτα

22:10
Ορφέας

Η είδηση του θανάτου της 23χρονης Δάφνης Κουρκούτα έχει βυθίσει στο πένθος την Αλεξάνδρεια και ολόκληρη την Ημαθία. Η Δάφνη έχασε τη ζωή της το πρωί της Παρασκευής 17 Μαΐου, μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη.

Το Χρονικό της Τραγικής Παρασκευής:

Το πρωί της Παρασκευής, η Δάφνη ξύπνησε με έντονη δύσπνοια και κατέρρευσε σχεδόν αμέσως. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Verianet.gr, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε άμεσα στο σημείο και τη μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Advertisement

Η ανακοπή καρδιάς αναφέρεται ως η αιτία θανάτου της άτυχης κοπέλας. Ωστόσο, τα ακριβή αίτια θα διαπιστωθούν από την ιατροδικαστική εξέταση, η οποία θα ρίξει περισσότερο φως στις συνθήκες του τραγικού συμβάντος.

Advertisement

Η τραγική είδηση έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Οι φίλοι της Δάφνης την αποχαιρετούν με συγκινητικά λόγια στα social media, εκφράζοντας τη θλίψη και την οδύνη τους για την απώλεια. Συλλυπητήρια μηνύματα πλημμυρίζουν το διαδίκτυο, ενώ οι σκέψεις όλων μας είναι με την οικογένειά της.

Advertisement