ektakto-tora-ragdaia-exelixi-me-marinella-amp-8211-ekpneei-apopse-307456
23:20

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ: Ραγδαία εξέλιξη με Μαρινέλλα – «Εκπνέει απόψε…»

23:20
Γιώτα Κορώνα

Η γνωστή ερμηνεύτρια Μαρινέλλα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου, μετά το σοβαρό επεισόδιο εγκεφαλικής αιμορραγίας που υπέστη κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Ηρώδειο και «Απόψε εκπνέει το πρώτο κρίσιμο διάστημα για την υγεία της», σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς.

Η Μαρινέλλα Παραμένει στην Εντατική, με Αχτίδα Αισιοδοξίας για την Κατάστασή της

Τα δύο πρώτα κρίσιμα 24ωρα έχουν πλέον περάσει και οι επόμενες ώρες θεωρούνται καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη της υγείας της. Παρά τη σοβαρότητα του περιστατικού, τα μηνύματα από την ιατρική ομάδα δημιουργούν μια αχτίδα ελπίδας και αισιοδοξίας για την πορεία της.

Advertisement

Στο μεταξύ, κατά τη διάρκεια της μεγάλης συναυλίας προς τιμήν του Γιώργου Κατσαρού που πραγματοποιήθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο, ο διάσημος συνθέτης αφιέρωσε τη βραδιά στη Μαρινέλλα, η οποία υπήρξε η πρώτη καλλιτέχνης που ο ίδιος ανέδειξε στο πάλκο, μετά τον χωρισμό της με τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

Η Μαρινέλλα συνεχίζει να δίνει τη δύσκολη μάχη για την υγεία της, ενώ ολόκληρη η χώρα παρακολουθεί με αγωνία, εκφράζοντας την ευχή όχι μόνο να εξέλθει υγιής από το νοσοκομείο, αλλά και να επιστρέψει σύντομα στο φυσικό της χώρο – τη σκηνή. Εκεί, όπου για δεκαετίες μαγεύει το κοινό, καθηλώνοντας με την ερμηνεία της και κατακτώντας το κοινό με τη μοναδική της φωνή. Μια φωνή που όχι μόνο ξεχώρισε αλλά κατάφερε να επιβληθεί, να διατηρηθεί αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου και να θριαμβεύσει στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

Advertisement

«Στη μάνα όλων μας» Η συγκινητική αφιέρωση από τον Πάριο και τον Κατσαρό για την Μαρινέλλα

Advertisement

Μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση απόλαυσαν όσοι παρευρέθηκαν στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, σε ένα αφιέρωμα στο έργο του σπουδαίου συνθέτη και μαέστρου Γιώργου Κατσαρού.

Η  συναυλία αφιερωμένη στο Γιώργο Κατσαρό και η ατμόσφαιρα στο Ηρώδειο

Με περισσότερες από 1500 συνθέσεις και αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό του, ο Γιώργος Κατσαρός δεν ξεχωρίζει μόνο ως ταλαντούχος συνθέτης, αλλά και ως ένας από τους κορυφαίους δεξιοτέχνες του σαξοφώνου. Το 1998, η Philips Αμερικής τον τίμησε, συμπεριλαμβάνοντάς τον σε δίσκο με τους σπουδαιότερους σαξοφωνίστες παγκοσμίως.

Κατά τη διάρκεια της μουσικής βραδιάς, οι ηθοποιοί Τάνια Τρύπη, Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Μέμος Μπεγνής θα αναβιώσουν σκηνές από επιθεωρήσεις, κινηματογραφικά έργα και ελαφρά τραγούδια της πρώιμης περιόδου του Κατσαρού. Μαζί τους, η Ζωζώ Σαπουντζάκη και ο Τάκης Ζαχαράτος θα φέρουν στη σκηνή τις θρυλικές ρεβύ των κοσμικών κέντρων της Πλάκας, όπου ο Κατσαρός διηύθυνε τις ορχήστρες.

Advertisement

Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με τον Γιάννη Πάριο, έναν καλλιτέχνη που ανακάλυψε ο ίδιος ο Κατσαρός. Ο μαέστρος θα συνοδεύσει τον Πάριο με το σαξόφωνό του στις μεγάλες επιτυχίες του, δίνοντάς μας μια μουσική αφήγηση της ζωής του, όπως ακριβώς την έζησε.

Γιάννης Πάριος: Η αφιέρωση στην… “Στη μάνα όλων μας, των τραγουδιστών”

Λίγο πριν το τέλος της βραδιάς, ο Γιάννης Πάριος και ο Γιώργος Κατσαρός έκαναν μια συγκινητική αφιέρωση στην εμβληματική Μαρινέλλα, η οποία βρίσκεται για δεύτερη μέρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) μετά το αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Η αγαπημένη τραγουδίστρια κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου λίγο μετά την έναρξη της συναυλίας της, το βράδυ της Τετάρτης.

“Στη μάνα όλων μας, των τραγουδιστών… γιατί έτσι την λέμε εμείς, μάνα και θα ήθελα να είναι κοντά μας”, ανέφερε ο Γιάννης Πάριος με τρεμάμενη φωνή και αφιέρωσε ένα τραγούδι στη Μαρινέλλα. “Πώς να σε ξεχάσω… αν είναι δυνατόν” αναφέρουν οι στίχοι.

Δείτε το στιγμιότυπο με την αφιέρωση στη Μαρινέλλα

Advertisement